Accountmanager Particulieren Binnendienst

Bedrijfsomschrijving

Als tussenpersoon in de financiële dienstverlening weet onze opdrachtgever zich te onderscheiden door middel van hun persoonlijke aanpak en een brede keuze voor de klant. Uiteraard is het een commerciële organisatie, maar intern wordt er niet gesproken over targets. Alle medewerkers hebben passie voor het vak en weten dit over te brengen naar de klant, dan wel te vertalen in concrete acties. Met een binnen- en buitendienst krijgt de klant ook volop aandacht.


Functieomschrijving

Voor deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van het actuele klantenbestand. Ook ben je actief in het uitbreiden daarvan en draag je zorg voor het up to date houden van alle gegevens. Samen met 2 directe collega’s maken jullie een planning en houden daarbij de portefeuille groeiende. Daarnaast geef je advies aan de klant en stelt daarbij offertes op. Eventuele vragen vanuit de klant kun je nauwkeurig en vakkundig beantwoorden en waar nodig ook afhandelen. Een dynamische en afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid.


Functie-eisen

Om voor deze functie in aanmerking te komen dien je het volgende op orde te hebben:

          • MBO/HBO werk- en denkniveau
          • In het bezit van minimaal diploma WFT Schade Particulieren en Zakelijk (pré)
          • Bereid om WFT Inkomen en Vermogen te halen.
          • Enige jaren relevante praktijkervaring

Verder is het van belang dat je zelfstandig te werk gaat, een initiatiefrijke werkhouding hebt en over goede communicatieve vaardigheden beschikt.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor bank en verzekeringen.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacatures/banking-insurance.html  

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren


Arbeidsvoorwaarden

Voor de functie van Accountmanager Particulieren Binnendienst ligt het salaris tussen de € 2300,- en € 3000,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast zijn er fijne secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand, ruime vakantiedagen en een opleidingsbudget.

Ben je inmiddels enthousiast geworden en wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op!


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, 1-3 jaar, HBO, Bedrijfsadviseur, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie