Business Controller - ADO Den Haag

– Prachtige groeifunctie in Business control
– U gaat zich bezighouden met alle facetten van de club (recettes, horeca, sponsoring, etc.) via AFAS en gekoppelde, of nog door u te ontwikkelen, BI tools
– Rechterhand van zeer ervaren CFO. Deze gaat u echt opleiden en de exposure geven die u elders niet krijgt. Iedere dag weer.

Functie Business Controller
De financiële organisatie van ADO Den Haag NV is redelijk plat zonder echt gespecialiseerde functies. Uw functie staat naast de boekhouding en u rapporteert rechtstreeks aan de CFO. Toch besteedt u 30-40% van uw tijd aan administratieve werkzaamheden, bijvoorbeeld de maandafsluiting en het facturatieproces.

U ontwikkelt zich in 3 jaar tot business partner vanuit Finance van deze prachtige organisatie en verrijkt zich met kennis van de CFO, de bedrijfsprocessen, BI tools en de interactie met de actoren binnen de club.

De functie van Business Controller bestaat enerzijds uit het boekhoud- en rapportage stuk, anderzijds uit het opzetten van BI tools voor het verkrijgen van optimale stuurinformatie en controle op volledigheid. Denkt u bijvoorbeeld aan ticketing & kassaregisters, reclame, sponsorinkomsten en horeca activiteiten.

U spreekt en schrijft goed Nederlands, u kunt tegen de directe Haagse humor, u heeft incasseringsvermogen en heeft ook nog affiniteit met voetbal. Zo zet u zichzelf neer als gesprekspartner binnen deze setting. U past 100% of u past niet.

De ideale kandidaat:

  • Analytische kracht, financial accounting en rapportage affiniteit
  • Maximaal 3 jaar werkervaring
  • Grote affiniteit met BI, ervaring met AFAS een must en Power BI een pre
  • Past in een voetbalcultuur maar deze is niet de hoofdreden van uw interesse
  • Wil leren en opgeleid worden en beseft dat hij/zij daarvoor moet investeren

Aanbod

  • Uitdagende functie met veel ontwikkeling, zowel op finance als op BI
  • Veel persoonlijke en professionele groei
  • Een ervaren CFO als leermeester en een uniek podium om te excelleren
  • Uw persoonlijke en professionele groei zijn belangrijker dan het geboden salaris

Procedure
De eerste selectie is op basis van CV check en telefoongesprek. Daarna volgt de online finance scan van www.businesscontroller.nu om te zien of u in basis geschikt bent voor deze functie. Is uw vakinhoudelijke denkkracht in orde en verhoudt deze zich goed ten opzichte van uw peers? Dan drinken we een bak koffie met u en kijken we of u op de shortlist naar ADO Den Haag kan.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Bepaalde tijd, HBO+, 1-3 jaar, Controlling, Business analist, Business Controller, Zuid-Holland, Horeca, Sport/Cultuur