Controller

Gemeente Houten zoekt voor het team Bedrijfsvoering, vakgroep Control, structureel versterking voor het uitvoeren van de werkzaamheden van:

Controller
27 uur | Houten

Heb jij kennis en ervaring met (gemeentelijke) planning en control? Ben jij nieuwsgiering, initiatiefrijk en een verbinder? Denk je in mogelijkheden? Zie jij het als een uitdaging om de bedrijfsvoering van onze gemeente continue te verbeteren? Heb je HBO+ werk en denkniveau?

Heb jij op deze vragen een Ja, dan heb je bij ons je droombaan gevonden!

Je werkzaamheden

  • Als controller ben je sparringpartner van bestuur, directie en diverse teammanagers;
  • Je adviseert gevraagd en ongevraagd over beleidsontwikkelingen en bedrijfsvoering;
  • Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van de financiële kaders en draagt deze gemotiveerd uit in de organisatie;
  • Je coördineert één of meerdere P&C-producten en faciliteert de organisatie in haar eigenaarschap van de P&C;
  • Je levert een actieve bijdrage aan de doorontwikkeling van de Vakgroep control.

Wie zijn wij
Als organisatie combineren wij graag denken met doen; schouders eronder en aan de slag. Dit werkt om in korte tijd goede resultaten te boeken. Wij zijn ambitieus en zoeken voor complexe uitdagingen voortdurend naar nieuwe oplossingen en manieren van werken. Persoonlijk contact vinden we belangrijk; tussen collega’s onderling en met inwoners, ondernemers en maatschappelijke partners. De sfeer in onze organisatie is dan ook informeel, ongedwongen en inspirerend. Deuren staan en gaan letterlijk en figuurlijk open. De gemeentelijke organisatie ziet ontwikkelen als een voortdurend proces. De hiërarchische platte structuur zorgt dat we snel kunnen schakelen.

Vakgroep control
Onze vakgroep control is onderdeel van Team Bedrijfsvoering en samen met P&O, Inkoop en managementondersteuning adviseren en faciliteren we de organisatie in haar bedrijfsvoering. Parallel aan het organisatie-ontwikkelingsproces maakt de vakgroep control een doorontwikkeling door. Dit betreft een verschuiving van operationele advisering en ondersteuning naar tactisch/strategisch advisering.

Gemeente Houten
De gemeente Houten is onderdeel van de stadsregio Utrecht en volop in ontwikkeling. Met bijna 50.000 inwoners is Houten stedelijk van karakter in het centrum en dorps in de mooie en rustige woonwijken en de drie kleine kernen ’t Goy, Schalkwijk en Tull en ’t Waal. De combinatie van groen en landelijk met ook de velen sociale, culturele en economische activiteiten bepalen de kracht en kwaliteit van Houten.

Ons aanbod
Onderdeel uitmaken van een team met een prettige en collegiale werksfeer. Interessant, veelzijdig en relevant werk waarin jij jouw kennis en talent tot uitdrukking kunt laten komen.

Salaris en aanstelling zijn afhankelijk van opleiding en ervaring. Als je voldoet aan de gestelde eisen word je ingeschaald in schaal 11. Het bruto maandsalaris bedraagt bij een fulltime dienstverband van 36 uur maximaal € 4.859.

De gemeente Houten kent flexibele werktijden, reiskostenvergoeding woning-werk, gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof en studiemogelijkheden. Bovendien is Houten uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Het NS-station, direct naast het gemeentehuis, ligt slechts 10 minuten vanaf Utrecht CS.

We vinden het belangrijk dat mensen vitaal zijn en blijven en investeren dan ook in meer bewustwording op het gebied van een gezonde levensstijl, bijvoorbeeld door het aanbieden van workshops, mogelijkheden om te sporten met korting en coaching in het kader van duurzame inzetbaarheid.

Wil je meer informatie?
Wil je meer informatie? Bel of mail naar Denise van Eijkern, personeelsadviseur (tel: 030-6392590, 06-22675951, e-mail: denise.van.eijkern@houten.nl)

Belangstelling
Je reactie met motivatie en recent cv/profiel, kun je uiterlijk tot en met woensdag 3 juli solliciteren via de sollicitatiebutton.

Planning
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 18 juli 2019.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Financiën, controller, bedrijfsvoering, gemeente, Houten, adviseur.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Bepaalde tijd, HBO+, Parttime, 3-5 jaar, 5-10 jaar, Controlling, Utrecht, Gemeente, Controller