(studerend) Accountant

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever betreft een zelfstandig accountants- en advieskantoor en staat in dienst van de klanten door hen inzicht te geven als het gaat om de financiën in brede zin. Niet alleen door te zorgen voor de aangiften, administraties en jaarrekeningen, maar vooral ook door actief mee te denken, kennis te hebben van de markt en te ondersteunen met benchmark. Ook als het gaat om overnames en opvolgingen denken zij mee met de klanten. Dienstverlening en advies zit hen in het bloed en dit zie je terug aan de interne organisatie waarin de lijnen kort en informeel zijn en men elkaar altijd helpt waar mogelijk.


Functieomschrijving

In je rol als vaktechnisch onderlegde accountant ga je bij dit kantoor vooral binnen het eigen kantoor aan de slag met collega’s en ben je verantwoordelijk voor het vasthouden en verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening. Je werkzaamheden bestaan onder meer uit:

  • Verzorgen van een review over geleverd werk van assistenten;
  • Intern begeleiden en aansturen van collega’s;
  • Het onderhouden van de kwaliteitsnorm door intern vaktechnische ontwikkelingen de delen en kritisch te durven zijn naar de interne procedures;
  • Collega’s en klanten vakkundig bijstaan in het belang van de klanten en voor een (kleine) portefeuille fungeren als 1e aanspreekpunt.

Functie-eisen

Wij zien graag dat je beschikt over:

  • Minimaal 4 jaar relevante en recente ervaring bij een accountantskantoor;
  • Een afgeronde HBO;
  • Bij voorkeur studerend voor je AA titel of je hebt deze al behaald;
  • Goede kennis van ontwikkelingen en je bent vaktechnisch goed onderlegd.

Herken je bovenstaande? Dan maken wij graag kennis met je!

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Accountant.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacature/assistent-accountant

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden

Afhankelijk van kennis en ervaring ligt je salaris tussen de € 3.500,- en € 4.500,- bruto per maand. Daarnaast kennen zij aanvullende voorwaarden zoals onder meer een pensioenregeling en studiekostenregeling.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO, 3-5 jaar, Assistent Accountant, Financiele Administratie