Internationale Belastingadviseur

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever, een Eindhovens accountantskantoor, is een bekende speler in de markt en heeft een fullservice concept om de klant volledig te ontzorgen op financieel en juridisch gebied. Op kantoor heerst een betrokken, laagdrempelige sfeer met korte communicatielijnen en weinig hiërarchie. De fiscale praktijk heeft een mooie klantenportefeuille met zowel nationale als internationale klanten en een flinke omvang van ca. 30 medewerkers. De medewerkers zijn betrokken, universitair geschoold, ambitieus en er is een goede balans tussen generalisten en specialisten.


Functieomschrijving

Als Belastingadviseur maak je deel uit van een fiscaal team van ca. 30 medewerkers, waarin je een specialistische rol krijgt in de internationale praktijk. Je gaat jezelf bezighouden met onderstaande:

  • Adviezen geven aan de internationale MKB klanten;
  • Complexe fiscale vraagstukken;
  • Coachen van minder ervaren Belastingadviseurs en controleren van opgestelde adviezen;
  • Ontwikkelen tot zelfstandig Belastingadviseur en afhankelijk van jouw eigen wensen kun je je verder specialiseren in jouw vakgebied.

Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor de functie van Belastingadviseur heb je:

  • Een afgeronde opleiding tot Belastingadviseur, eventueel aangevuld met de NOB opleiding;
  • Ten minste 5 jaar werkervaring in het adviseren van internationale klanten;
  • Beheers je de Engelse en Nederlandse taal uitstekend. 

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Belastingadviseur.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacature-belastingadviseur

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden

Passend bij de functie, ervaring en opleiding.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Belasting, € 3.000 - € 5.000, 5-10 jaar, € 5.000 - € 7.000, Belastingadviseur, Noord-Brabant