Ondernemende Financial

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Heb je ervaring als accountant, belastingadviseur, business controller of administrateur?
Ben jij de financial die de administratie voor een MKB-bedrijf automatiseert en zo de ondernemer ontzorgt?
En de ondernemer echt goed geadviseerd kan worden om zijn/haar bedrijf in control te hebben en te houden?

Wij zijn op zoek naar een ondernemende financial in Noord-Nederland die zijn eigen administratiekantoor wil opzetten in een bewezen succesformule.

Functie
- Je bouwt jouw eigen bedrijf met bestaand- en nieuw netwerk.
- Je bent zelf verantwoordelijk voor de omzet.

Daarbij krijg je alle hulp op het gebied van marketing, sales en IT. De huisstijl is strak ingericht en het productportfolio is duidelijk. De dienstverlening is namelijk bij elke partner hetzelfde.

De functie van ondernemende financial bestaat voor de ene helft uit het optimaliseren van administratie bij jouw klanten. De andere helft van de tijd ben je bezig met advies & control als de sparringpartner van de klant.

De functie van ondernemende financial vraagt een ondernemende insteek en de ambitie om jouw eigen ‘winkel’ te openen, in te richten en vol te krijgen met (potentiële) klanten.

Kenmerken ondernemende financial

  • Ondernemende geest, klantgerichte houding en oog voor detail.
  • Je vindt het fijn om mensen te helpen en orde, structuur en inzicht in finance aan te brengen.
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in finance.
  • Een afgeronde bedrijfseconomische- of accountancy opleiding is een pre.

Aanbod

  • Jouw eigen kantoor onder de paraplu van een succesvol landelijk opererend bedrijf.
  • Er ligt een contract van 5 jaar voor je klaar. Mocht dit eerder eindigen, dan is er de mogelijkheid om jouw opgebouwde klantenportefeuille te verkopen aan collega’s binnen het netwerk.
  • Standplaats: Noord-Nederland. Je kunt werken vanuit huis, maar de meeste collega partners huren kantoorruimte.

Organisatie
De opdrachtgever implementeert simpel en snel een online administratie en geeft advies. Het bedrijf is in verschillende sectoren actief en haar klanten zijn allemaal MKB-bedrijven. Het bedrijf zit verspreidt over het land met circa 65 kantoren. Ook is het de snelst groeiende partij in administratie & accountancy.

Kernwoorden van het bedrijf zijn open communicatie, samenwerking en focus op kennis. In het interne netwerk is veel inhoudelijke kennis aanwezig, wat actief wordt gedeeld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO, In overleg, 5-10 jaar, > 10 jaar, Bouw/Installatie/Infrastructuur, Dienstverlening algemeen, Controlling, Financiele Administratie, Controller, Friesland, Financieel Adviseur, Groningen