Financieel Medewerker

De gemeente Eersel bestaat uit een zestal karakteristieke dorpen, is volop in ontwikkeling en gelegen in het zuidoosten van de provincie Noord-Brabant. Een fijne omgeving om te wonen, te werken, te recreëren en te genieten: “Kempisch wonen in een wereldregio”, dat is de gemeente Eersel. 

De gemeente Eersel is zich terdege bewust van de veranderende rol van de overheid. 
Onderdelen daarvan zijn de veranderende, meer gelijkwaardige, relatie met burgers en ondernemers alsmede het besef dat de gemeente zich bevindt in een wereld die steeds minder (letterlijke) grenzen kent. Eersel wil daarom invulling geven aan deze 21e-eeuwse cultuur, waarbij we als gemeente ruimte geven aan de netwerksamenleving. 

Samen met partners stimuleert de gemeente Eersel een duurzame dynamische en innovatieve cultuur waarin initiatieven uit de dorpen en uit de regio leidend zijn met als doel ons functioneren telkens te blijven verbeteren. Een goede dienstverlening en het zoeken naar nieuwe mogelijkheden staan daarbij centraal. Wij dagen je uit om samen met ons verder te werken aan de toekomst van de gemeente Eersel. 
 

Op dit moment zijn we op zoek naar een enthousiaste, toegankelijke en accurate

Financieel Medewerker

22 uren per week


Wat ga je doen als Financieel Medewerker?
Als financieel medewerk(st)er maak je onderdeel uit van het team financiën. De focus ligt vooral op: Debiteurenadministratie, interne controle zoals afstemming sub administraties kas en bank, controle tussenrekeningen, subsidies en applicatiebeheer. Tevens ondersteuning in de crediteuren- administratie. Je bent dus breed inzetbaar! 

Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand die accuraat werkt, communicatief vaardig is en zelfstandig kan werken. Ook is het belangrijk dat je juist weet te handelen in conflictsituaties en dat je gevoel hebt voor bestuurlijke verhoudingen. 

Plaats in de organisatie
Je komt te werken binnen team Financiën dat onderdeel is van de afdeling Bedrijfsvoering. Je opereert met een grote mate van zelfstandigheid samen met de overige medewerkers van het team Financiën. Als teamplayer stem je veelvuldig af met je collega’s binnen het team Financiën en de rest van de organisatie. Je valt onder de verantwoordelijkheid van het afdelingshoofd Bedrijfsvoering. 

Functie-eisen

  • Minimaal afgeronde MBO opleiding;
  • Ervaring met applicatie Key2Financiën en Cognos is een pré;
  • Je hebt kennis van en affiniteit met administratieve werkzaamheden;
  • Communicatief vaardig en initiatiefrijk;
  • Je bent proactief en draagt bij aan de verdere professionalisering en doorontwikkeling van het team.


Wat biedt Gemeente Eersel jou?
Wij bieden een veelzijdige functie in een duurzame en vooruitstrevende gemeente waar plaats is voor opleiding en ontwikkeling. Ook bieden wij een arbeidsvoorwaardenpakket in een organisatie in beweging. Er is ruimte voor innovatieve ideeën en experimenten. 
Deze functie wordt beloond in functieschaal 7 CAR/UWO (afhankelijk van opleiding en ervaring). Als je nog niet voldoet aan alle functie-eisen, start je in aanloopschaal 6. 
Daarnaast krijg je een Individueel Keuze Budget van 17,05% van je bruto salaris. Je krijgt in eerste instantie een tijdelijke aanstelling van 1 jaar. Afhankelijk van jouw inzet en doorgemaakte ontwikkeling wordt dit omgezet naar een vaste aanstelling. 

Overige informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Eelco Bouwman, afdelingshoofd Bedrijfsvoering, telefoonnummer 0497 – 53 13 00. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij Fanny van Moorsel, P&O adviseur bij P&O De Kempen, telefonisch te bereiken via telefoonnummer 06-23697233. 

Solliciteren op de functie van Financieel Medewerker
Heb je interesse in deze functie? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie tot en met 24 juni 2019 achter via onze sollicitatiepagina.

P&O de Kempen is het samenwerkingsverband van de gemeenten Bladel, Eersel, Oirschot en Reusel-De Mierden op het gebied van personeel en organisatie. 
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Finance, Financieel, Financiële, Medewerker Financiële Administratie, Debiteurenadministratie
 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, 3-5 jaar, MBO, Gemeente, Financiele Administratie, Noord-Brabant, Financieel Medewerker, Overheid