Assistent accountant controlepraktijk

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.
Bedrijfsomschrijving

Onze relatie betreft een fullservice accountants- en advieskantoor met meerdere vestigingen. Het klantenbestand bestaat voornamelijk uit ondernemers uit het MKB. Binnen het kantoor hanteren zij korte lijnen en er heerst een collegiale en informele werksfeer. Kwaliteit, persoonlijkheid en flexibiliteit zijn pijlers die bij dit kantoor hoog in het vaandel staan. Dit kantoor beseft ook dat er een goede verdeling moet zijn tussen werk en vrije tijd. Hiervoor geven ze je dan ook alle ruimte.


Functieomschrijving

Voor onze relatie zijn wij op zoek naar een ervaren assistent accountant voor de auditpraktijk. Je werkzaamheden bij dit kantoor zijn als volgt:
Met het team voer jij de verschillende controlewerkzaamheden uit en daarbij help je de junior assistent accountants als zij vragen hebben. Daarnaast is het jouw taak om de klanten op de hoogte te brengen van mogelijk nieuwe regelgevingen en geef je daar, waar nodig, een toelichting op. Naast de wettelijke controles zal je ook vrijwillige controles dienen uit te voeren.


Functie-eisen

Om hier aan de slag te kunnen, neem jij het volgende mee:

  • Financieel/economische Hbo-/WO-opleiding afgerond;
  • Minimaal 3-5 jaar relevante en recente werkervaring;
  • Een professioneel, kritische instelling en focus op kwaliteit;
  • Inlevingsvermogen in de wensen van ondernemers;
  • Analytisch en cijfermatig goed onderlegd.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Assistent Accountant.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacature/assistent-accountant

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, HBO+, 1-3 jaar, Audit, Assistent Accountant, Den Haag