Senior medewerker Finance (36 uur)

Wie zoeken wij?

Ben jij een Financial die de breedte in de functie zoekt en ook onze verzekeringen en het wagenpark beheert, dan is dit misschien wel jouw baan!  De Woningstichting is op zoek naar een Senior medewerker Finance (36 uur).

De functie = breed!

Als Senior medewerker Finance werk je op de afdeling Finance & Control en ben je verantwoordelijk voor het verwerken en beheren van de bedrijfsadministratie, projectadministratie en huuradministratie. Je stelt financiële overzichten samen van stook- en servicekosten en verzorgt de afrekeningen voor de huurders. Binnen de afdeling ben je verantwoordelijk voor het contractbeheer en de inkoop voor de financiële processen (waaronder verzekeringen, energie en wagenpark). Je beantwoordt vragen van collega’s/huurders en instanties over stook- en servicekosten, huurverhoging, verzekeringen en het wagenpark. Ook ben je verantwoordelijk voor het functioneel beheer van een deel van het primaire systeem (huur- en bedrijfsadministratie) en onderhoudt contacten met de leverancier over wijzigingen en storingen.

Wat doe je nog meer?:

 • Je verwerkt financiële gegevens in de bedrijfs- en projectadministratie;
 • Je controleert de aansluiting tussen de bedrijfsadministratie en subadministraties, verricht de afloopcontroles van tussenrekeningen en verzorgt memoriaalboekingen;
 • Je assisteert de afdeling Control bij het opstellen van de jaarrekening;
 • Je draagt bij aan de uitvoering van de jaarlijkse huurverhoging (inclusief afhandelen van bezwaren);
 • Je stelt fiscale aangiften op, zoals de aangiften omzetbelasting;
 • Je voert de debiteuren- en crediteurenadministratie;
 • Je beheert het bankverkeer;
 • Je zorgt voor een volledige en juiste administratie met betrekking tot de Wet Keten Aansprakelijkheid;
 • Je bereidt betaalopdrachten voor;
 • Je beheert de verzekeringspolissen en behandelt de schadeafhandeling met de verzekeringsmaatschappij;
 • Je beheert het wagenpark;
 • Je verzorgt het contractbeheer en inkoop van de afdeling.

Functie-eisen

Je hebt HBO werk- en denkniveau, met relevante financiële kennis en hebt minimaal 4 jaar relevante werkervaring. Je bent iemand die graag initiatief neemt en zelfstandig handelt. Je bent flexibel en kunt goed schakelen tussen de verschillende werkzaamheden. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, bent accuraat, integer en collegiaal. Ook ben je servicegericht en klantvriendelijk naar de huurders/collega’s en instanties en zorg je voor een goede bewaking van de voortgang van je eigen werkzaamheden.

En bovenal ben je een teamspeler, goede samenwerking met collega’s is een must!

                                                                                                                                                  

Waar staan we voor?
Onze missie is ‘samen thuis in de buurt’. Een veilige en prettige woonomgeving is een verantwoordelijkheid van ons allemaal. Samen met huurders en partners werken wij proactief aan de kwaliteit van wonen. We zijn zichtbaar en aanspreekbaar in de wijk en kennen onze klant. We zijn duidelijk en eerlijk in onze communicatie en denken in oplossingen.
 

Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden een interessante en afwisselende functie bij een actieve, ambitieuze organisatie die volop in beweging is. Onze organisatie kenmerkt zich door een professionele en informele werksfeer. We werken met een enthousiaste groep mensen die in een collegiale sfeer gaan voor kwaliteit van dienstverlening aan de huurder.

Het betreft in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar met uitzicht (na gebleken geschiktheid) op een vast dienstverband. De functie van senior medewerker Finance is voorlopig ingedeeld in schaal I van de CAO Woondiensten. De hoogte van het salaris is afhankelijk van je werkervaring. We bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opleidingsmogelijkheden en een reiskostenvergoeding.

Voor indiensttreding bij de Woningstichting vragen wij om een VOG (Verklaring omtrent Gedrag).

Interesse en solliciteren?
Meer informatie over onze organisatie vind je op www.dewoningstichting.nl, voor vragen over de functie kan je contact opnemen met Jacqueline van Houten (Manager Finance & Control) 0317- 471 651 of mail naar: jvh@dewoningstichting.nl.
Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur dan je reactie voor dinsdag 25 juni 2019 naar p&o@dewoningstichting.nl. Je krijgt uiterlijk donderdag 27 juni a.s. bericht of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek op woensdag 3 juli a.s.

Bij gelijke geschiktheid van kandidaten heeft een interne kandidaat voorrang in de procedure.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Bepaalde tijd, HBO, 3-5 jaar, Corporate Finance, Gelderland, Onroerend Goed, Financieel Medewerker