Schadebehandelaar Brand

Univé is altijd dichtbij! Ook als verzekeraar draag je bij aan het lokale gezicht van Univé Zuid-Holland

 

Univé Zuid-Holland heeft een vacature voor een

 

 

Schadebehandelaar Brand


Wie zijn wij?
Elkaar helpen. Ook als het even wat minder gaat. Dat is waar wij voor staan. Univé Zuid-Holland is een coöperatie en dat betekent: krachten bundelen en risico’s delen. Met als uitgangspunt altijd onze kernwaarden; samen, dichtbij en doen! We zoeken daarbij altijd naar manieren om het beter te doen voor onze klanten. Niet voor niets hebben we al verschillende prijzen gewonnen op het gebied van klanttevredenheid!

Het werkgebied van onze regionale Univé is de provincie Zuid-Holland. Met 6 advieswinkels in het werkgebied (Delft, Zoetermeer, Gouda, Capelle aan den IJssel, Roelofarendsveen en Naaldwijk) is er voor de klant altijd een adviseur van Univé Zuid-Holland in de buurt.

Wat ga je doen als Schadebehandelaar?
Je komt te werken in ons kantoor in Delft. Als schadebehandelaar behandel je brandschades in het particuliere en zakelijke segment van de melding tot het sluiten van het dossier. Jij zorgt ervoor dat brandschades op een correcte manier, persoonlijk en volgens de procedures zijn afgewikkeld. Daarnaast probeer jij de schadelast te beperken/beheersen, je werkt samen met experts en natura-herstellers, voert regres en signaleer je fraude. Je bewaakt de werkvoorraad en doorloopsnelheid van dossiers, zorgt voor een goede administratieve flow en legt de gesprekken en afspraken vast in de systemen.

Wie ben jij
Onze ideale kandidaat is in mooie woorden resultaat- en klantgericht, je kunt goed samenwerken en overtuigen. Daarnaast is onze ideale kandidaat zelfstandig, standvastig en stressbestendig.

Je hebt MBO werk- en denkniveau en je bent Wft proof (minimaal Wft Schade Particulier en Zakelijk). Branche brand heb je zo mogelijk ‘in the pocket’ en je hebt ervaring binnen de assurantiebranche als schadebehandelaar brand.

Wat biedt Univé jou?
We vragen veel van je, maar we hebben je ook veel te bieden. We hebben aandacht voor elkaar, we hechten waarde aan een prettige werksfeer en een goede samenwerking. Wij willen namelijk dat je met plezier naar je werk gaat. En wat denk je van fijne collega’s? Bij ons krijg je er gewoon een familie bij!

Voor deze functie is het belangrijk dat je 40 uur (5 dagen) per week beschikbaar bent.

Het salaris is maximaal € 3.600,- bruto per maand op basis van 40 uur. We keren een 13e maand uit en natuurlijk krijg je korting op onze producten. We bieden je een jaarcontract aan met de intentie om je uiteindelijk een vast dienstverband aan te bieden.

Je wilt de dienstverlening naar de klant blijven verbeteren. Dat doe je door in jezelf te investeren door jouw vaardigheden verder te ontwikkelen en kennis te verdiepen. Wij zullen je daar vanzelfsprekend bij helpen.

Overige informatie
Enthousiast? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton. Wil je eerst meer weten? Stuur dan een mail naar André van Bloois, Hoofd afdeling Brand, via a.vanbloois@unive.nl. Bellen mag natuurlijk ook (06-53425886).

Als je in de laatste ronde zit, dan doen we een screening. Mogelijk volgt er daarna nog een assessment. Als je bij ons in dienst treedt leg je de ‘eed of belofte in de financiële sector’ af.

 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


Trefwoorden: Adviseur Schadeverzekering, Brandverzekering, Schaderegeling, Schadebehandelaar, Schadebehandelaar Brand, Verzekeringen


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Assurantie, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, 3-5 jaar, MBO, Financiele dienstverlening, Zuid-Holland, Financieel Adviseur