Verzekeringsadviseur Particulieren advieswinkels

Univé Zuid-Holland heeft een vacature voor een

 

Verzekeringsadviseur Particulieren advieswinkels

 

 

(mobiele functie)

 

 

Voorkomen, beperken, verzekeren


Wie zijn wij?
We leven in een wereld waarin behoeften en verwachtingen van klanten steeds sneller veranderen. Wij veranderen mee en maken het verschil door onze klanten de optimale klantbeleving te bezorgen. Wij spelen snel, goed en proactief in op hun wensen en behoeften en weten keer op keer te verrassen met onze innovatieve producten en diensten. Daarbij gaan wij uit van onze kracht, waar het allemaal begon: een coöperatie die midden in de maatschappij staat. Dichtbij en persoonlijk, digitaal en fysiek. Die helpt risico’s te voorkomen en gevolgen te beperken. En alleen verzekert wat echt nodig is.

De adviseurs van Univé Zuid-Holland inventariseren samen met de klant de risico’s die de klant loopt als ondernemer en in het dagelijkse leven. De klant krijgt inzicht in het totaal plaatje en weet welke risico’s hij wel en niet wil (of kan) dragen.

Ons werkgebied is de provincie Zuid-Holland, met verzekeringswinkels in Delft, Zoetermeer, Gouda, Capelle aan den IJssel, Roelofarendsveen en Naaldwijk.

Wat ga je doen als Verzekeringsadviseur?
Het betreft een mobiele en afwisselende functie in ons werkgebied. Het gebied van deze functie is Capelle aan den IJssel, Gouda en Zoetermeer. Je wordt ingezet waar je collega’s jou op dat moment nodig hebben. Je bent onze zogenaamde ‘vliegende keep’. Je leert Univé Zuid-Holland vanuit verschillende kantoren kennen. We kunnen bij deze functie echt zeggen dat geen dag het zelfde is!

Je bent een betrokken en deskundig aanspreekpunt voor onze particuliere klanten in onze advieswinkels. Goed verzekeren begint bij het in kaart brengen van de risico’s. Hier help jij de klanten bij. Je adviseert klanten over het voorkomen, beperken en zo nodig het verzekeren van deze risico’s. Met een snelle, praktische oplossing of een advies voor de lange termijn. Net wat de klant op dat moment nodig heeft.

In deze commerciële functie adviseer je particuliere klanten relaties in de advieswinkel over hun verzekeringspakket. Wij streven naar totaaladviezen en (dus) totaalrelaties is cross-selling een belangrijk onderdeel van jouw takenpakket.

Je beheert en je bent verantwoordelijk voor de portefeuille die bij de verzekeringswinkel hoort. Naast het schade pakket adviseren wij ook complexe producten. Alle aspecten van het verzekeringsvak komen aan bod en dat maakt jouw baan gevarieerd. Je bent je eigen ondernemer binnen de advieswinkel.

Wie ben jij?
Je bent klantgericht, je hebt een ondernemende instelling en je bent ambitieus. Jij bent iemand die net iets verder kijkt. Je toont oprechte interesse in de klant en je denkt in oplossingen. Je bent bereikbaar en toegankelijk voor klanten en natuurlijk ook voor je collega’s. Samen bereiken we meer!

Je ziet commerciële kansen, je bent oplossingsgericht en je zit vol energie. Tegelijkertijd zijn integriteit en betrouwbaarheid voor jou belangrijke kernwaarden.

Verder vragen we:

 

  • MBO werk- en denkniveau;
  • De Wft diploma’s Schade Zakelijk, Inkomen en Vermogen (PE-actueel)
  • Ervaring met het adviseren van (particuliere) klanten in een commerciële functie.


Wat biedt Univé jou?
We vragen veel van je, maar we hebben je ook veel te bieden. We hebben aandacht voor elkaar, we hechten waarde aan een prettige werksfeer en een goede samenwerking. Wij willen namelijk dat je met plezier naar je werk gaat. Je eigen ontwikkeling is voor ons belangrijk, dus daar investeren wij graag in. En wat denk je van fijne collega’s? Bij ons krijg je er gewoon een familie bij!

We bieden je een zelfstandige en ondernemende functie in een zeer energieke omgeving.

  • een prettige en informele werksfeer;
  • een functie voor 40 uur per week (32 uur is bespreekbaar)
  • een arbeidscontract voor bepaalde tijd met perspectief voor de toekomst
  • een prima pensioenvoorziening
  • een goed salaris (maximaal €3.246,-)
  • een vaste 13de maand
  • en natuurlijk: korting op je schade- en zorgverzekeringen.


Overige informatie
Enthousiast? Dan willen we je graag beter leren kennen. Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton. Wil je eerst meer weten? Dan kun je na contact opnemen met Vincent Lange, hoofd Advieswinkels, telefoon 06-12962502.

Screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Als je bij ons in dienst treedt leg je de ‘eed of belofte in de financiële sector’ af.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


Trefwoorden: Verkoopadviseur, Adviseur Verzekeringen, Verkoop Binnendienst, Commercieel Medewerker

 

 

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Assurantie, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, 3-5 jaar, MBO, Energie, Zuid-Holland, Financieel Adviseur