Administrateur

Ben jij op zoek naar een uitdagende, veelzijdige functie in de financiële sector en heb je affiniteit met ICT en administratieve software? Ben je bereid te investeren in jezelf, de maatschappij en de sociale aspecten van een organisatie, dan zoeken we jou!

Ter uitbreiding van ons team in Utrecht zoeken wij een

Administrateur
Minimaal 32 uur


Wat ga je doen als Administrateur?
Als administrateur krijg je te maken met het totaalplaatje van de administratieve processen van onze cliënten. Je werkt voor verschillende opdrachtgevers in uiteenlopende branches in het MKB welke internationaal georiënteerd (kunnen) zijn. Je draait mee in de processen; inrichting van administratieve software, samenstellen jaarrekeningen, aangiften VPB en IB. Je hebt een professionele, klantgerichte en resultaatgerichte aanpak in je dagelijkse werkzaamheden. 

Profiel

  • minimaal hbo werk- en denkniveau;
  • minimaal 3 jaar relevante werkervaring op een administratie/accountantskantoor;
  • goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal;
  • affiniteit met administratieve software; ervaring met Cash, Exact Online, Caseware en Fiscaal Gemak is een pré;
  • ondernemend, servicegericht en stressbestendig;
  • flexibel en sociaal naar klanten en collega’s.


Wat biedt Brouwer & Oudhof jou?
Brouwer & Oudhof heeft een open en informele sfeer waarin we werken aan persoonlijke en organisatorische doelen. Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden vinden wij een goede balans van hard werken en veel plezier hebben belangrijk. 

Daarnaast bieden we de nodige uitdagingen. Wij bieden volop mogelijkheden om jouw persoonlijke ontwikkeling een impuls te geven door het aanbieden van interne en externe opleidingen en een persoonlijk opleidingstraject. Door onze moeder-maatschappij RSM is veel kennis binnen de organisatie te vergaren. 

Meer informatie
Als jij op zoek bent naar een no-nonsense organisatie, waar jij jezelf kunt ontwikkelen als persoon en professional, dan ben je bij ons op de juiste plaats. Voor meer informatie bel je met Nienke Groenewold, afdeling personeelszaken, telefoon 023-5300400 of stuur je sollicitatie per e-mail naar ngroenewold@brouwerenoudhof.nl

Solliciteren op de functie van Administrateur
Heb je interesse in deze functie? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina.

Om bij ons te solliciteren vragen wij allerlei informatie, zoals uw geboortedatum, opleidingsniveau en werkervaring. U zet deze gegevens bijvoorbeeld in uw sollicitatiebrief of curriculum vitae. 

Als wij u niet in dienst nemen, verwijderen wij al deze gegevens uiterlijk vier weken na afloop van de sollicitatieprocedure en bewaren we ze als u wel bij ons in dienst komt. Als we u niet aannemen, kunnen we u vragen of we uw gegevens langer mogen bewaren. Bijvoorbeeld omdat er op een later tijdstip misschien een andere baan voor u vrij komt. Als u ons toestemming geeft, bewaren we uw sollicitatiegegevens maximaal een jaar na afloop van de sollicitatieprocedure. 
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden: Administratief Medewerker, Administrateur, Financieel Medewerker, Administratie, Financieel Administratief


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Bepaalde tijd, Parttime, Audit, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, Financiele dienstverlening, Utrecht