Business Controller

Gezocht: Medior Business Controller in de zorg in Rotterdam!

Ben jij een medior business controller en wil jij een zorgorganisatie adviseren bij de bedrijfsvoering? Pameijer coacht mensen bij het versterken van hun eigen kracht en het omgaan met belemmeringen. Vanuit onze nuchtere mentaliteit zorgen we niet; we doen. Zo dragen we bij aan een samenleving waarin iedereen ertoe doet.

 

Adviseur B Control & Administraties

32 à 36 uur per week


Wat houdt je werk in?
Als adviseur Control & Administraties of medior business controller adviseer je en ondersteun je het management van Pameijer bij de totale bedrijfsvoering. Op basis van actuele wet- en regelgeving stel je mogelijke scenario’s op en toets je ontwikkelingen op mogelijke consequenties voor Pameijer. Je vertaalt dit naar toepasbaar beleid voor de verschillende functies binnen de organisatie. Je voert bedrijfseconomische analyses uit en levert een bijdrage aan het opstellen van beleidsplannen en projectplannen. Daarnaast voer je contractbeheer uit en ondersteun je accountmanagers bij verkoop en verantwoording

Je bent het aanspreekpunt voor managers en zelforganiserende teams. Binnen het team ben je ook een coach en vraagbaak voor je collega’s en zijn zij dat ook voor jou. Je weet van tevoren steun te verwerven voor nieuwe ontwikkelingen en neemt actief deel aan diverse projecten. 

Waar ga je werken?
Je gaat aan de slag bij de afdeling Control & Administraties in Het Brouwershuys aan de Crooswijksesingel 66. Het team ondersteunt en faciliteert de organisatie en doet dat vanuit bedrijfseconomisch perspectief. Samen met de collega’s stel je integrale managementrapportages op, zodat de organisatie inzicht heeft op alle relevante vlakken. De sfeer binnen de afdeling is prettig en informeel. 

Wat bieden wij je?
Afhankelijk van je opleiding en relevante werkervaring ontvang je een brutosalaris tussen € 2.675,- en € 3.948,- (cao Gehandicaptenzorg, FWG 55) op basis van een werkweek van 36 uur. Je krijgt een jaarcontract met mogelijkheid tot verlenging.* Daarnaast kun je keuzes maken in je secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan een collectieve (zorg)verzekering, fietsplan, bedrijfsfitness, vakantie-uren kopen of verkopen en een studiekostenregeling. Ook bieden we mogelijkheden voor het volgen van opleidingen, cursussen en trainingen. 

Wat verwachten wij van jou?

  • Een hbo-opleiding op het gebied van bedrijfseconomie, bedrijfskunde of accountancy.
  • Minimaal vier jaar relevante werkervaring.
  • Kennis van relevante wet- en regelgeving (DBC, WLZ, WMO en Jeugdwet) en trends.
  • Kennis van DBC/GGZ is een pré.
  • Kennis van Excel-toepassingen.
  • Een VOG die je voor je indiensttreding overlegt op naam.


Enthousiast?
Twijfel niet en solliciteer direct via onze sollicitatiepagina. We gaan graag met je in gesprek. Wil je eerst nog meer informatie over deze functie? Bel dan met Lisanne Dragt op 088-271 12 14 of Yvonne van Weeren op 088-271 22 60. 

* Voor interne kandidaten geldt dat de duur van het contract afhankelijk is van je huidige dienstverband. 
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden: Controller Zorg, Controlling, Control, Finance, Business Controller Rotterdam, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Accountancy, DBC, WLZ, WMO, Jeugdwet


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, Parttime, HBO, 3-5 jaar, Controlling, Zuid-Holland, Gezondheidszorg/Welzijn, Controller