Adviseur Zakelijke Verzekeringen

Bedrijfsomschrijving

Dit verzekeringskantoor is een onafhankelijke financiële dienstverlener met een toonaangevende status. De dienstverlening wordt geboden met een persoonlijke service en maatschappelijke betrokkenheid. Samenwerkend met het eigen volmachtbedrijf en verschillende verzekeraars bieden ze hun klanten een deskundig en onafhankelijk advies. Het kantoor laat zich verder omschrijven als een sfeervolle plek waar veel waarde wordt gehecht aan collegialiteit en elkaar uitdaagt om samen tot een hoog niveau van dienstverlening te komen. Een dynamische omgeving met een fijn team van collega’s.


Functieomschrijving

Je hebt inmiddels aardig wat ervaring opgedaan als commercieel medewerker in de zakelijke verzekeringen en je bent toe aan de volgende stap in je carrière! Voor onze opdrachtgever ben ik op zoek naar een gedreven Adviseur Zakelijke Verzekeringen die voornamelijk op de binnendienst zal fungeren. Je onderhoud contacten met bestaande en nieuwe relaties, daarmee ben jij het 1e aanspreekpunt voor je eigen klantenportefeuille. Daarnaast signaleer je kansen en schroom je niet om deze te benutten. Je geeft de klanten en prospects advies over mogelijke risico’s en speelt daar handig op in. Tevens ben je verantwoordelijk voor het contact onderhouden met het volmachtbedrijf en verzekeringsmaatschappijen.


Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor de functie van Adviseur Zakelijke Verzekeringen dien je het volgende mee te nemen:
          • Minimaal HBO werk- en denkniveau
          • 3-5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie.
          • In bezit van WFT Inkomen, Schade Particulier en Zakelijk.
          • Ervaring met ANVA is en pré
          • Je bent klantgericht, communicatief vaardig en wil resultaten halen

Mocht je nog vragen hebben over de vacature, neem dan contact met mij op!

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl  en https://www.rousch.nl/vacatures/banking-insurance.html

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren


Arbeidsvoorwaarden

Als Adviseur Zakelijke Verzekeringen ontvang je een salaris tussen de € 3000,- en € 3600,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast ligt er een mooi pakket met arbeidsvoorwaarden waar eigen initiatief ook beloond wordt. Verder is er een goede pensioenregeling en zijn er diverse opleidingsmogelijkheden.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Amsterdam, Advies/Consultancy, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, Bedrijfsadviseur, Financiele Administratie