Salarisadministrateur

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.
Functieomschrijving

Als salarisadministrateur ga jij je zelfstandig bezighouden met het voeren van de salarisadministratie voor een eigen groep mkb klanten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant en zorgt voor een correcte afhandeling van diverse vraagstukken. Je werkt met het pakket Loon.


Functie-eisen

Jij komt in aanmerking voor deze zelfstandige rol bij een regionaal laagdrempelig accountantskantoor indien je beschikt over voldoende kennis en ervaring (bij een accountantskantoor) om zelfstandig een klantenportefeuille te bedienen. Je hebt een afgeronde PDL opleiding. Je bent vanaf 24 uur beschikbaar, fulltime werken behoort ook tot de mogelijkheden.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Salarisadministrateur.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacature-salarisadministrateur

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden

€ 3000 - € 3500 bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van kennis, ervaring en opleidingsniveau.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO, Administratief Medewerker, € 3.000 - € 5.000, 5-10 jaar, > 10 jaar, Financiele dienstverlening, Salaris Administratie, Noord-Brabant