Manager Bedrijfsvoering/Controller

Ben jij op zoek naar een omgeving waar hard werken met fun wordt gecombineerd en ben je een financial controller die bedrijfskundig bredere ambities heeft? Dan is ProActive op zoek naar jou!

Manager Bedrijfsvoering/Controller
Fulltime

ProActive biedt een Spend Cloud oplossing waarmee (veelal maatschappelijk betrokken) organisaties hun volledige uitgavenstroom kunnen beheren. Hiermee faciliteert ProActive al meer dan 700 klanten, en duizenden unieke gebruikers om hun uitgavenstroom te vereenvoudigen, kosten te besparen en zich meer te kunnen richten op hun organisatiedoelen.

Wat je gaat doen:
Als Manager Bedrijfsvoering vervul je een belangrijke rol door de basisprocessen van de organisatie te stroomlijnen als meewerkend voorman van het team dat zich inzet voor Human Capital, Finance en Facilities. In ons team waar de gemiddelde leeftijd op nog geen vijfendertig ligt, zorg jij samen met je collega’s voor een goed georganiseerde administratieve organisatie.

Als ontwikkelaar van een state of the art procurement oplossing, willen wij onze interne processen natuurlijk ook zo efficiënt mogelijk ingericht hebben. Met jouw financiële kennis in combinatie met onze gezamenlijke affiniteit met software, streven wij ernaar om zoveel mogelijk transacties geautomatiseerd te verwerken. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan dan ook niet uit handmatige boekhoudkundige handelingen maar juist uit het stroomlijnen van interne processen, opstellen en bespreken van periodieke rapportages voor ons management, het verzorgen van de budget- en rapportagecycli aan Visma en het creëren van dashboards voor de diverse teams in onze BI tool.

Wat wij zoeken in jou:

  • een zelfstandige financial met sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden;
  • een relevante, afgeronde hbo/wo-opleiding gecombineerd met minimaal 5 ervaring als financial controller;
  • iemand die het leuk vindt om in een team met een internationale dynamiek te werken en die constant naar verbeteringen zoekt in (financiële en bedrijfsvoering) processen;
  • kennis van Exact of een vergelijkbaar pakket en interesse in het Human Capital (HR) werkveld;
  • uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal.


ProActive als werkgever:
Vanuit een tof kantoor in Haarlem en op afstand met collega’s in Duitsland en Sri Lanka, wordt er samengewerkt aan een product dat organisaties in staat hun echte doelen te bereiken. Naast marktconforme arbeidsvoorwaarden blinkt ProActive als werkgever uit met het motto: “A happy workplace makes people excel’! Dat resulteert in een ontspannen, professionele werksfeer, gedenkwaardige borrels en uitjes, budget voor cursussen en conferenties, dagelijkse Mario Kart of FIFA competities en elke dag een verse biologische lunch.

Enthousiast geworden?
Voor meer informatie kan je kijken op de proactive-software.com/nl/over-ons/.

Om te solliciteren stuur je cv en motivatie (incl. salarisindicatie) onder vermelding van ‘Human Capital Representative’ naar humancapital@proactive.nl en kom ons helpen met het bereiken van onze productvisie ‘The Ultimate Spend PA’ te worden!

Werving- en selectiebureaus als we jullie nodig hebben, weten we jullie te vinden!


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO, 5-10 jaar, Controlling, ICT/Communicatie/Media, Controller, Financial Controller, Noord-Holland