NOB Belastingadviseur

Bedrijfsomschrijving

We zijn voor een middelgroot accountants- en belastingadvieskantoor op zoek naar een gedreven Belastingadviseur. Centraal binnen deze organisatie staan professionaliteit, kwaliteit en mensgericht (zowel naar collega als naar klant). Om jezelf verder te ontwikkelen zijn er diverse mogelijkheden, maar dan wordt er wel verwacht dat je hier zelf initiatief in neemt. Zoek jij een brede fiscale functie, waar je onderdeel bent van een sterk fiscaal team en waarbij je aan de slag gaat voor een internationale klantenportefeuille? Laten we dan eens kennismaken!


Functieomschrijving

Je bent als Belastingadviseur veelal zelfstandig werkzaam, maar kan ook zeker met collega's sparren. Het is niet erg wanneer je op bepaalde gebieden nog in ontwikkeling bent, want je kan begeleiding verwachten van de Senior Belastingadviseur. Vanuit de internationale praktijk ga je aan de slag met advieswerkzaamheden, zoals:

  • financieringsaanvragen
  • bedrijfsovername
  • startende onderneming
  • herstructurering  

Functie-eisen
  • Je hebt een WO diploma Fiscaal Recht / Fiscale Economie, aangevuld met de NOB titel;
  • Je hebt ten minste 4 jaar recente ervaring in de internationale fiscale praktijk;
  • Je bent te omschrijven als vlot, analytisch, zelfstandig, integer en representatief.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Belastingadviseurs NOB.    
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacature-belastingadviseur.

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden

€ 4.500,-


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, 3-5 jaar, Belasting, € 3.000 - € 5.000, 5-10 jaar, Belastingadviseur, Noord-Brabant