Assistent Accountant (Junior)

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.
Functieomschrijving

Diploma op zak en op zoek naar een baan als Assistent Accountant waar je een mooie start kan maken? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Heerhugowaard zijn wij op zoek naar een startende Assistent Accountant. Je gaat je 1e stappen zetten met het samenstellen van jaarrekeningen, verwerken van fiscale aangiftes en het advies geven aan de klanten. Daarbij is het belangrijk dat je secuur werkt en dat je grote mate van verantwoordelijkheid kan nemen. Een uitdagende functie waar je een grote doorgroei in kan maken!


Functie-eisen

Voor de functie van Assistent Accountant heb je het volgende in huis;

-Een afgeronde HBO Accountancy of Bedrijfseconomie.
-Je hebt een ondernemende en doortastende instelling.
-Creatief denken en oplossingsgericht werken is voor jou dagelijkse kost.
-Je mening telt en je bent niet schuw om deze te delen.

Zie jij jezelf straks aan de slag gaan op dit leuke kantoor, neem dan nu contact op.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Assistent Accountant.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl  en https://www.rousch.nl/vacature/assistent-accountant

Tags: Assistent Accountant, Administrateur, MKB, Relatiebeheer, Regio Heerhugowaard, Klantcontact, Zelfstandig, Administratie en Advies.

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren


Arbeidsvoorwaarden

Als startende Assistent Accountant ontvang je een salaris tussen de € 2000,- en € 2200,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Verder is er een mooi pakket met arbeidsvoorwaarden, heb je de mogelijkheid om verder te kunnen leren en kom je op een prachtig en hypermodern kantoor te werken.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, < 1 jaar, Fulltime, € 1.500 - € 2.000, HBO, Assistent Accountant, Financiele Administratie, Noord-Holland