Controller

Controller 
36 uur

Organisatie:
Etten-Leur is een moderne gemeente met meer dan 43.000 inwoners, die zijn rijke verleden koestert. De plaats bruist van de culturele en sportieve evenementen. Samen met de voorzieningen zorgen die voor veel belangstelling van de eigen inwoners en van de regiobewoners.

Onze organisatie blijft steeds in ontwikkeling. Dat kunnen en willen we niet alleen, de 5 O’s (Onze inwoners, Ondernemers, Onderwijs, Organisaties en andere Overheden) zijn hierbij heel belangrijk. We zoeken nieuwe collega’s met een persoonlijke stijl en lef, die ons willen helpen Etten-Leur naar een nog hoger niveau te brengen. Met heldere resultaten voor onze inwoners op een klantgerichte en dienstverlenende manier. Niet voor niets zeggen wij: Je vindt het in Etten-Leur!

Onze visie
Team Control wil van een controlerende rol achteraf groeien naar de rol van business partner die aan de voorkant meedenkt over de manier waarop de organisatie haar doelstellingen effectief, efficiënt en rechtmatig realiseert. Van controle naar control. Onze droom is dat control van de hele organisatie is, een manier van werken die bewust wordt toegepast en bijdraagt aan het realiseren van onze maatschappelijke opgaven.

Onze uitdaging
De visie ligt er. Nu moeten we er mee aan de slag en de organisatie bewust maken van de meerwaarde van control. Samen met de directie, afdelingshoofden en teamleiders brengen we de organisatiedoelstellingen in kaart. We inventariseren de risico’s die van invloed zijn op het realiseren van deze doelen en stellen vast hoe we bij de inrichting van onze organisatie hier rekening mee hebben gehouden. Maar ook de informatievoorziening is van belang. En waar wordt op gestuurd? Tenslotte bepalen we samen met de directie, afdelingshoofden en teamleiders waar de controlebehoefte ligt, zodat daar de interne controles op ingericht worden. Als business partner ondersteunt team Control de organisatie bij deze doorontwikkeling van controle naar control en adviseert hier gevraagd en ongevraagd over.

Hoe ziet jouw werkdag er dan uit?
Een werkdag als controller is heel divers. Op maandagochtend praat je eerst even bij met je collega’s over het weekend. Vervolgens overleg je met een collega over de wijze waarop de interne controle op de jeugdzorg uitgevoerd moet worden. De uitgevoerde interne controlewerkzaamheden worden in een later stadium door jou beoordeeld en besproken. Na een kop koffie die je collega voor je heeft gehaald begin je aan de interne controle op de inkopen. Tussendoor ga je lunchen in ons bedrijfsrestaurant of loop je even het centrum in om een zak snoep voor onze snoeppot te halen. Je sluit de dag af met een overleg met de accountant over de planning van de interim-controle en de documenten die hiervoor aangeleverd moeten worden.

Zijn wij op zoek naar jou?
Wij zoeken iemand met een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van accountancy of bedrijfseconomie en minimaal 5 jaar werkervaring. Wij vinden het een pre wanneer je werkervaring hebt opgedaan in de accountancy of een soortgelijke functie. Verder zoeken we iemand die zich onafhankelijk durft op te stellen, alert is en vanuit de oplossing kan denken en handelen. Je vindt het leuk om contacten te leggen en schakelt met gemak op verschillende niveaus. Je kunt daardoor vraagstukken vertalen naar een hoger abstractieniveau en ook de vertaalslag maken naar praktische situaties. Dit alles doe je met een positief kritische blik, want niets is voor jou vanzelfsprekend!

Ben jij:

  • resultaatgericht;
  • ondernemend;
  • omgevingsbewust;
  • goed in samenwerken;
  • communicatief vaardig;
  • analytisch;
  • humoristisch;
  • in staat om je in te leven in een ander;
  • goed in koffie halen!


Arbeidsvoorwaarden:
Dan bieden wij:

  • een leuke functie in een ambitieus team;
  • een prettige werksfeer in een dynamische omgeving;
  • flexibele werktijden;
  • leuk salaris (schaal 11, max. € 4.859,- bruto per maand bij 36 uur);
  • een Individueel Keuze Budget : uitbetalen of bijvoorbeeld extra verlof kopen. Jij bepaalt waar je het voor inzet;
  • opleidingsfaciliteiten: veel mogelijkheden voor jouw ontwikkeling!
  • een aanstelling voor een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.


Geïnteresseerd?
Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Een brief met cv, gericht aan het college van burgemeester en wethouders van gemeente Etten-Leur, ontvangen wij graag uiterlijk 2 juni 2019.
Solliciteren doe je via het online sollicitatieformulier.

Wat kun je daarna verwachten?
Uiterlijk woensdag 5 juni 2019 hoor je van ons of we je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek.

De 1e gespreksronde vindt plaats op donderdag 13 juni 2019. De 2e gespreksronde vindt plaats op dinsdag 18 juni 2019. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Deze vacature staat gelijktijdig open voor interne, regionale en externe kandidaten. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op regionale en externe kandidaten.

Meer informatie?
Heb je vragen? Neem dan contact op met Frank van Groesen (076 5024484), Concerncontroller. Of kijk op www.etten-leur.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO+, HBO, € 3.000 - € 5.000, 5-10 jaar, Controlling, Utrecht, Gemeente, Controller, Noord-Brabant