Teamleider Finance / Financial Controller

Je zorgt voor een snelle en efficiënte administratie van Promic. Jouw cijfers en balansdossier vormen de onderbouwing van een sluitende maandrapportage en jaarrekening. Met jouw leiderschap haal je niet alleen het beste uit jouw Finance team, maar laat je ze ook groeien in hun rol. En dat doe je binnen een jonge en vlotte organisatie waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan. Solliciteer snel en wie weet word jij onze nieuwe Teamleider Finance / Financial Controller!

Wij blijven groeien en hierdoor hebben wij een vacature voor een collega voor de nieuwe functie van:

Teamleider Finance / Financial Controller
Nederweert, 40 uur per week

Wat is jouw taak als Teamleider Finance / Financial Controller?
Als ervaren grootboekadministrateur van Promic zorg jij voor een juiste en tijdige verwerking van alle financiële boekingen binnen jouw Finance team. Als Financial Controller ondersteun en adviseer je het management bij financiële, bedrijfskundige en strategische vraagstukken zoals liquiditeitsprognoses en voorraadwaardering. Je legt relaties tussen de financiële resultaten en weet deze te koppelen aan de processen en activiteiten binnen onze organisatie. Door een goede vastlegging van de processen die onze financiële resultaten beïnvloeden, zorg jij ervoor dat wij ‘in control blijven’. Je stelt een solide balansdossier op als basis voor de jaarrekening en maandafsluiting en bespreekt deze met externe auditors. Bovendien denk je mee met de interne afdelingen over de verdere inrichting en ontwikkeling van de onderliggende financiële processen. Puzzelen met cijfers is je passie: met jouw analyse op de cijfers ben jij de financiële sparringpartner voor onze organisatie als het om resultaatneming en verbeteringen gaat.

Als Teamleider Finance ben je de meewerkend voorman of voorvrouw van ons Finance team. Jij haalt niet alleen het beste uit jouw team, maar laat ze ook groeien in hun rol. Jij weet wat ze nodig hebben om top prestaties te leveren, waardoor ze hun (persoonlijke) doelstellingen niet alleen weten te behalen, maar zelfs te overtreffen. Door het borgen en afstemmen van doelstellingen en in contact te zijn met je mensen haal jij het beste uit je team. Je zal rapporteren aan de CFO van onze moedermaatschappij (Sign-Zone) in de VS.

Wat heb jij in huis?
Door je takenpakket gestructureerd en planmatig uit te voeren met grote nauwkeurigheid houd jij focus op het geheel en je deadlines. Jij weet je bovendien te verbinden met je team en zoekt ook actief de samenwerking op binnen Promic. Door jouw stijl van leidinggeven weet je jouw team in de juiste versnelling te zetten, waardoor de beste resultaten behaald worden door jouw afdeling.

Jouw musthaves:

 • Je hebt een bedrijfseconomische of bedrijfsadministratieve opleiding op hbo- of mbo+ niveau (bijvoorbeeld SPD of MBA Moderne Bedrijfsadministratie) succesvol afgerond met minimaal 5 jaar ervaring in een financieel administratieve functie in het bedrijfsleven. Bovendien heb jij up to date kennis van relevante belastingwetgeving (btw, WKR).
 • Je houdt van cijfers: je verslindt financiële rapportages alsof je een goed boek leest, in één oogopslag vallen bijzonderheden jou op en vervolgens laat je dit niet meer los.
 • Excel kent tot in detail. Het zou geweldig zijn als je kennis hebt van Navision (ERP).
 • Het vanzelfsprekend vindt om nieuwe kennis eigen te maken en vervolgens te delen met je team.
 • Je weet mensen in beweging te brengen door je prettige en duidelijke communicatie.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.


Wat bieden wij jou?
Word jij het allernieuwste lid van onze Promic familie? Dan krijg jij van ons:

 • Een gave functie waar geen dag hetzelfde is.
 • Een goed salaris natuurlijk, omdat je het waard bent.
 • Een goed pensioenfonds, reiskostenvergoeding en een uitgebreid pakket aan verzekeringen.
 • Een warm welkom door de allerleukste collega’s van het Zuiden, je voelt je gelijk thuis. Tijdens jouw introductie programma van Promic nemen wij je helemaal mee tijdens jouw Promic reis.
 • Vers fruit op tafel.
 • Ruimte voor eigen initiatief en goede ideeën. Daar staan we altijd voor open. We moedigen het zelfs aan! Of je nu een maand of een jaar bij ons werkt.
 • Goede ontwikkelmogelijkheden, ga jij het gesprek aan over wat je nodig hebt?
 • Een eerste overeenkomst voor bepaalde tijd, die bij goed functioneren opgevolgd zal worden door een overeenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Je komt bovendien te werken in een geweldig mooi kantoor met een uitstraling van ‘samenwerken’ en ‘transparantie’ én met perfecte werkplekfaciliteiten. Ons kantoor is ook nog eens gelegen op een toplocatie rechtstreeks aan de A2 en dus makkelijk te bereiken met de auto, dat is toch kei gaaf?!

Bovendien organiseren wij met regelmaat leuke events voor onze collega’s, kijk maar eens op onze Facebook-, Instagram- en LinkedInpagina!
WOW, dit is mijn droombaan!

Zorg dan dat jouw sollicitatie snel bij ons binnen is en stuur jouw uitgebreide motivatie en cv naar vacatures@promic.com.

Lees ook onze Privacy Statement op onze vacaturepagina hoe wij met jouw (persoons-)gegevens omgaan, want als je bij ons solliciteert dan verklaar je gelijk dat je met onze Privacy Statement akkoord bent. Wij bedanken je alvast voor je vertrouwen in ons! Voor meer informatie over de organisatie kan je kijken op www.promic.nl/nl/over-ons. Mocht je vragen hebben over deze vacature, dan kun je ook mailen naar vacatures@promic.com of bel gewoon even met onze HR-Business Partner, Aimée Gevers op 085-0660347. Aimée kijkt ernaar uit om jouw brief en cv te lezen en zal zo snel mogelijk een reactie terug sturen!

Eerste kennismakingsgesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 11 juni en vrijdag 14 juni. Je zal in de week ervoor geïnformeerd worden of je uitgenodigd wordt. Let’s meet!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO+, HBO, 5-10 jaar, Controlling, Groothandel/Detailhandel, Financial Controller, Limburg, Financieel Manager