Administrateur leerstoelgroepen

Administrateur leerstoelgroepen


Wij zoeken
Als administrateur val je onder de afdeling Finance & Control (F&C) van ESG, maar werk je op locatie bij de leerstoelgroepen. We kenmerken ons door professionaliteit en kwaliteit bij onze ondersteuning. 

Functieomschrijving 
In deze dynamische functie ben je de rechterhand van de leerstoelhouder. De taken die je gaat uitvoeren zijn uitdagend in de richting van financieel administratieve taken en personeelsbeheer en je bent het eerste aanspreekpunt bij vragen. 

In deze functie ben je onder andere bezig met het voorbereiden, bewaken en controleren van de begroting, het jaarplan en het personeelsbestand van de leerstoelgroep. Ook adviseer je over subsidiemogelijkheden in het kader van wetenschappelijke projecten en ben je scherp op het signaleren van relevante ontwikkelingen. Je werkt hierbij nauw samen met de projectcontroller en de medewerkers van de leerstoelgroep (waaronder de leerstoelhouder, projectleiders en de secretaresse). 

Wij vragen
Je hebt een afgeronde HBO opleiding en bent een stevige persoonlijkheid met minstens 3-5 jaar relevante werkervaring, sociaal en communicatief vaardig, analytisch sterk en je hebt een onafhankelijke oordeelsvorming. Je houdt van afwisseling in je werk en je weet te overtuigen en te verbinden door de wijze waarop je communiceert. 

Competenties
Uitvoering van de taken van een administrateur leerstoelgroepen vraagt om een zorgvuldige en nauwgezette werkwijze. Daarnaast beschik je over probleemoplossend vermogen, kan je uitstekend plannen en organiseren ben je proactief en toon je initiatief. 

Wij bieden
De functie is in eerste instantie voor een periode van 1 jaar, met uitzicht op verlenging. 
Weektaak 32 uur. Salaris afhankelijk van ervaring en expertise start bij € 2579,- bruto tot een maximum van € 3445,- bruto per maand (schaal 8, CAO- NU) op basis van een voltijds dienstverband (38 uur per week). 

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Patrick Bordeaux, hoofd afdeling F&C, email: patrick.bordeaux@wur.nl, telefoon 06 18 96 98 99. 

Graag ontvangen wij je sollicitatie, uiterlijk 30 mei 2019, voorzien van een motivatiebrief en CV via de sollicitatiebutton op de(ze) website www.werkenbij.wur.nl

Wij zijn
De Environmental Science Group (ESG) is één van de vijf kenniseenheden binnen Wageningen UR. Binnen ESG zijn de belangrijkste onderdelen het Departement Omgevingswetenschappen (DOW) en Wageningen Environmental Research (WENR). 

DOW verzorgt fundamenteel onderzoek en academisch onderwijs op het gebied van: 
natuur, landschap, landgebruik, adaptatie aan klimaatsverandering, waterbeheer en de verschillende ESG nauw samen met WENR. WENR biedt strategisch en toegepast wetenschappelijk onderzoek in de expertisevelden duurzame bodem, gebiedsontwikkeling en ruimtegebruik, natuur en biodiversiteit, waterbeheer en governance, en klimaat en leefomgeving. WENR is in transitie op weg naar een meer marktgerichte organisatie met een sterke focus op het resultaat. 

Wageningen University & Research
De missie van Wageningen University & Research is ‘To explore the potential of nature to improve the quality of life’. Binnen Wageningen University & Research bundelen Wageningen University en gespecialiseerde onderzoeksinstituten van Stichting Wageningen Research hun krachten om bij te dragen aan de oplossing van belangrijke vragen in het domein van gezonde voeding en leefomgeving. 

Met ongeveer 30 vestigingen, 5.000 medewerkers en 10.000 studenten behoort Wageningen University & Research (WUR) wereldwijd tot de aansprekende kennisinstellingen binnen haar domein. De integrale benadering van de vraagstukken en de samenwerking tussen verschillende disciplines vormen het hart van de unieke Wageningen aanpak. 

Wil je hier ook je dagelijks werk van maken? Bij ons krijg je daar de ruimte voor. 
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Bepaalde tijd, HBO+, Parttime, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, Financiele Administratie, Gelderland, Onderwijs/Training