Senior Medewerker Financiële Administratie

Ons team Financiële Administratie is op zoek naar een zelfstandige, oplossingsgerichte en proactieve:

Senior Medewerker Financiële Administratie
Utrecht, 36 uur

Wat ga je doen?
Je houdt je bezig met één of meerdere van de volgende resultaatgebieden:

  • Verwerking van mutaties, analyse en afstemming van grootboek- en sub administraties (o.a. projecten, onderhoud, leningen, verzekeringen en vaste activa).
  • Het leveren van een bijdrage aan de maand-, kwartaal- en jaarrapportage.
  • Het verzorgen en verwerken van fiscaliteiten (BTW/Verhuurderheffing/gemeentelijke lasten).
  • Afrekening stook- en servicekosten.


Het team, 6 personen, is verantwoordelijk voor een juiste, tijdige, betrouwbare en volledige vastlegging en rapportage van financieel administratieve gegevens. De komende jaren ligt de focus in het automatiseren van de financiële processen en in het integreren van deze processen met de primaire processen.

Wat neem je mee?
Je hebt minimaal een afgeronde MBA-opleiding (Moderne Bedrijfsadministratie) en meerdere jaren relevante werkervaring en uitstekende kennis van en affiniteit met geautomatiseerde systemen, met name op het gebied van Excel. Ervaring met Dynamics Empire is een pre.

Door je klant- en servicegerichte instelling kun je goed schakelen met collega’s en relaties. Je spreekt naast de taal van cijfers, ook de taal van mensen. Je bent zelfstandig maar levert ook graag een actieve bijdrage aan een gezamenlijk resultaat. Natuurlijk ben je accuraat en heb je een gestructureerde werkhouding. Bij veranderende omstandigheden kun je je moeiteloos aanpassen en kun je goed omgaan met werkdruk en deadlines.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende baan met zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. De functie is marktconform gewaardeerd.
  • Een maatschappelijk gedreven organisatie met volop kansen om te werken aan uitdagende projecten, waar ruimte is voor ontwikkeling en opleiding en goede arbeidsvoorwaarden conform cao Woondiensten.


Waar ga je werken
Wij, Bo-Ex, zijn een Utrechtse woningcorporatie met een warm hart voor de huurders van onze 9.000 woningen. Wij begrijpen als geen ander hoe waardevol wonen is, vooral voor mensen met een beperkt budget. Onze 95 medewerkers werken iedere dag aan betaalbaar en goed wonen in leefbare wijken en buurten. Dat doen we samen met huurders en al onze partners. Wij werken vanuit onze kernwaarden: Huurder centraal, saamhorigheid en verantwoordelijkheid geven en nemen.

Interesse?
Ben je enthousiast, dan ontvangen wij graag vóór 22 mei  je motivatiebrief en cv via de sollicitatiebutton.
De verwerking van de reacties wordt verzorgd door Vacaturepro.nl. Je ontvangt via hen een ontvangstreactie en een eventuele uitnodiging voor een gesprek.

Een assessment is onderdeel van de wervingsprocedure.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hans van der Ven, Manager Financiën 06-51571639 of kijk op www.boex.nl voor meer informatie over onze organisatie.

We kijken uit naar je reactie!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO, Administratief Medewerker, 5-10 jaar, > 10 jaar, Utrecht, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Noord-Holland, Onroerend Goed, Financieel Medewerker