Controller

Controller 
Utrecht, 36 uur

Wat ga je doen
Als Controller ben je verantwoordelijk voor de waardering van het vastgoed, bedrijfseconomische berekeningen, analyses, interne controle en audits. Elke controller is bovendien, in de rol van 'accountmanager' (roulerend) toegewezen aan een afdeling voor specifiek advies inzake afdelingsvraagstukken met financiële aspecten en afdelingsprocessen.

Je kijkt vooruit en signaleert tijdig ontwikkelingen met (financiële) consequenties voor de financiële beheersing. Je draagt bij aan de oplevering van planning-en-controlproducten en zorgt daarbij dat ze een getrouw beeld geven en voldoen aan de gestelde kaders.

Cijfermatige analyses en advisering over financiën zijn een wezenlijk onderdeel van je werk. Je houdt ontwikkelingen in het vakgebied scherp in de gaten en kan dat vertalen naar verbetermogelijkheden voor de functie.

Wat neem je mee

 • Minimaal hbo-werk- en -denkniveau, richting accountancy of bedrijfseconomie.
 • Minimaal 5 jaar aantoonbare en relevante werkervaring; met name op het gebied van Excel. Ervaring met Dynamics Empire is een pre.
 • Inzicht in de bedrijfsvoering en factoren die hiervoor bepalend zijn voor risicobeheersing en control, bij voorkeur specifiek van woningcorporaties.
 • Ervaring in het uitvoeren van (interne) audits, kennis van fiscaliteiten, risicobeheersing en waardering van vastgoed.
 • Een interne klantfocus, sterke analytische vaardigheden en een constructieve kritische instelling.


Jij bent

 • in staat om een mening te vormen op basis van eigen analyses en bevindingen en anderen te overtuigen op basis van argumentatie;
 • analytisch, onafhankelijk en kritisch, durft (dreigende) onvolkomenheden te benoemen en bespreekbaar te maken;
 • iemand die gevraagd en ongevraagd advies geeft;
 • in staat om in- en externe ontwikkelingen te vertalen naar de eigen organisatie;
 • iemand die verbinding maakt en aandacht heeft voor de behoeften van de (interne) klant;
 • proactief, gedreven, communicatief en schriftelijk vaardig;
 • iemand die bij veranderende omstandigheden zich moeiteloos aanpast en goed omgaat met werkdruk en deadlines.


Waar ga je werken
Wij, BO-Ex, zijn een Utrechtse woningcorporatie met een warm hart voor de huurders van onze 9.000 woningen. Wij begrijpen als geen ander hoe waardevol wonen is, vooral voor mensen met een beperkt budget. Onze 95 medewerkers werken iedere dag aan betaalbaar en goed wonen in leefbare wijken en buurten. Dat doen we samen met huurders en al onze partners. Wij werken vanuit onze kernwaarden: Huurder centraal, saamhorigheid en verantwoordelijkheid geven en nemen. Voor meer informatie kan je kijken op http://www.boex.nl/over-bo-ex/.

Wat bieden wij jou
De salarisindicatie bedraagt minimaal € 3.836,- bruto en maximaal € 5.185,- bruto per maand (schaal K) op basis van een 36-urige werkweek en is afhankelijk van ervaring en opleiding.

Wij hebben je veel te bieden. Werken in een maatschappelijk gedreven organisatie en de mogelijkheid om samen met je collega’s de afdeling Financiën verder vorm te geven. Een baan met verantwoordelijkheid en uitdagingen, waarbij geen enkele dag hetzelfde is. Verder heb je leuke collega’s en bieden we je een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding woon-werkverkeer, individueel loopbaanbudget en mooie ontwikkelingsmogelijkheden.

De cao-woondiensten is op ons van toepassing.

Enthousiast
Ben je enthousiast over deze functie, dan ontvangen wij graag vóór 20 mei je motivatiebrief en cv via het online sollicitatieformulier. Je reactie wordt verwerkt door Vacaturepro. Via hen ontvang je een ontvangstbevestiging en overige correspondentie. De eerste gesprekken hebben wij gepland op 23 mei aanstaande.

Voor meer informatie kun je contact met opnemen met Hans van der Ven, Manager Financiën, telefoonnummer 06-51571639.

Een assessment is onderdeel van de wervingsprocedure. Acquisitie stellen wij niet op prijs.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Accountant, Audit, HBO, € 3.000 - € 5.000, 5-10 jaar, Auditor, Controlling, Utrecht, Onroerend Goed