Assistent Accountant

Functieomschrijving

Als assistent accountant ga jij je bezighouden met de reguliere werkzaamheden in de samenstelpraktijk, maar wel zo veel mogelijk op zelfstandige basis. Je krijgt leuke opdrachten en als je ergens niet uitkomt kun je om raad vragen bij de teamleider. Als assistent accountant leer je de klanten kennen door boekwerkzaamheden (bij de klant en op kantoor). Vervolgens stel jede jaarrekeningen op en ben je bezig met het verzorgen van de diverse aangiften. Uiteraard houd je ook contact met klanten en ondersteun je de relatiebeheerder met adviesopdrachten.


Functie-eisen

De ideale Assistent Accountant beschikt over onderstaand profiel:

  • Je hebt een afgeronde opleiding op HBO niveau of in ieder geval het werk- en denkniveau daarvan
  • Je hebt meerdere jaren werkervaring bij een administratie- of accountantskantoor
  • Gedrevenheid, leergierigheid, cijfermatig inzicht en sociaal vermogen zijn punten waarop je hoog scoort
  • Je bent daarnaast communicatief vaardig en representatief zodat je ook klanten kunt ontvangen
  • Je voelt je thuis in de Helmondse markt, zodat je lokale mkb ondernemers goed kunt aanvoelen

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor assistent accountant. Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://vacature.assistent-accountant.rousch.nl

Tags: assistent accountant, accountantskantoor, samenstelpraktijk, mkb, no-nonsense kantoor, accountancy, aangifte, mbo/hbo, Helmond, vacature, solliciteren, noord brabant.

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden

Als gevorderd assistent accountant kun je een salaris verwachten van ongeveer € 3000,00 bruto per maand afhankelijk van jouw afgerond opleidingen en opgedane werkervaring.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, Assistent Accountant, Financiele Administratie, Noord-Brabant