Administrateur / Medewerker boekhouding

FEK Metaal heeft in de afgelopen jaren haar naam als ketensamenwerkingspartner, in het speelveld van stalen en aluminium balkon-, galerij- en traphekken, waar gemaakt. In de gehele keten, vanaf klant tot en met leverancier, werkt de organisatie op basis van partnerschap. We geloven in gebundelde krachten! Door de snel veranderende markt is FEK Metaal continu in beweging om de klanten, die actief zijn in de woningbouw, op een goede manier te kunnen bedienen. Om alle vernieuwingen door te voeren en ons klaar te stomen voor de toekomst, zijn we op zoek naar talentvolle medewerkers die initiatief nemen en bij willen dragen aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf. Er is ruimte voor zelfontplooiing, waarbij FEK Metaal zich ook onderscheid door het aanbieden van vernieuwende arbeidsvoorwaarden. 
 

FEK Metaal heeft voor haar locatie in Waalwijk een vacature voor een:

 

Administrateur / Medewerker boekhouding

24 uur per week


Functie-inhoud
Als Administrateur / Medewerker boekhouding ben je werkzaam op de afdeling administratie. Je assisteert bij de maandafsluiting en houdt daarbij de activastaten bij. 
Tevens boek je de afschrijvingen en de maand journaalposten, maak je de IC-afstemming en specificeer je de grootboekrekeningen. Je verwerkt alle salarismutaties voor een correcte uitbetaling van de salarissen. Hierbij draag je zorg voor het klaarzetten van het salaris betaalbestand en het inlezen van de salaris journaalpost. Je verzorgt de personeelsadministratie, waaronder het digitaliseren van het personeelsdossier. 
Daarnaast stel je de weekrapportage samen voor het MT. Je verwerkt de interfaces tussen het financiële en het ERP-pakket en controleert deze dagelijks op fouten. Het beheer van het crediteurenstambestand valt eveneens onder jouw verantwoordelijkheid. 
Je controleert de financiële afdekking van projecten en vraagt limieten aan bij onze kredietverzekeraar. 

Functie-eisen
Voor deze functie zijn we op zoek naar een kandidaat op MBO-niveau met een administratieve opleiding. Je hebt ervaring met administratieve processen en bij voorkeur met salaris administratie. In deze zelfstandige en verantwoordelijke functie werk je nauw samen met je collega’s. We zijn dan ook op zoek naar een teamplayer die initiatief neemt en meedenkt over het verbeteren van de werkprocessen. In deze afwisselende functie is het belangrijk dat je gestructureerd te werk gaat en het vermogen hebt om rustig te blijven in hectische situaties. 

Wat biedt FEK Metaal jou?
FEK metaal biedt je een uitdagende baan, binnen een professionele en informele organisatie. Deze kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur, waarbij iedereen wordt uitgedaagd om initiatief te nemen en bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf. Er zijn volop kansen om door te groeien binnen de organisatie. Het salaris is afhankelijk van opleiding, leeftijd en werkervaring. FEK Metaal beschikt bovendien over goede secundaire arbeidsvoorwaarden en biedt haar medewerkers vernieuwende, waar gewenst flexibele, arbeidsvoorwaarden aan. 

Meer informatie
Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen met Joyce van Vugt op telefoonnummer 0416-344029. 

Solliciteren op de functie van Administrateur / Medewerker boekhouding
Heb je interesse in deze functie en wil je deel uitmaken van onze organisatie? Reageer dan snel, door het versturen van jouw sollicitatie inclusief uitgebreid curriculum vitae via onze sollicitatiepagina
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Personeelsadministratie, Salarisadministratie, Grootboekadministrateur, Financieel Administrateur, Medewerker Financiële Administratie
 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, MBO, Salaris Administratie, Industrie/Techniek, Noord-Brabant