Schadebehandelaar

Schadebehandelaar 

Wie zijn wij?
Als collectief is VvAA de stem en steun van zorgverleners in Nederland. In 1924 gestart door drie artsen die vonden dat ze samen sterker stonden, is de organisatie inmiddels uitgegroeid tot een collectief van ruim 120.000 leden. Gezamenlijk laten we onze stem horen op zorgbrede onderwerpen als bezieling in de zorg, vrije artsenkeuze en vermindering van bureaucratie. Hiernaast ondersteunt VvAA individuele leden en hun zorgondernemingen in de vorm van kennisdeling, advies, ontwikkeling, verzekeringen en andere beroepsspecifieke dienstverlening. Afgestemd op hun situatie en mede ontwikkeld door en voor zorgverleners. Werken bij VvAA betekent dat je er mede voor zorgt dat zorgverleners er écht kunnen zijn voor hun patiënten, welke rol je bij ons ook vervult. Daarom zijn we allemaal Ledenadviseur. Kijk op vvaa.nl/werken-bij voor meer informatie.

Ons team
Bij VvAA Schadeservice behandelen we met ongeveer 25 collega’s de materiële schadeclaims van onze leden. Dat doen we vakkundig en snel, waarbij het belang van de leden altijd centraal staat. Dat doen al bijzonder goed: al jaren staan we landelijk in de top-3 in klanttevredenheidsonderzoeken voor schadeafdelingen. We zijn leergierig, creatief, zelf kritisch en vormen met elkaar een hecht team. Elke dag willen we onze leden een onuitwisbare positieve ervaring geven over onze service en dienstverlening. Dat lukt alleen als we samen een topteam vormen. Een team dat altijd klaarstaat om onze leden optimaal te ontzorgen bij een schadegeval.

Wat ga je doen?
De afhandeling van materiële claims op het gebied van schadeverzekeringen voor onder meer motorrijtuigen, brand, aansprakelijkheid en reis/annulering vormen jouw domein. In dit proces neem je de leiding en zorg je voor een vlotte en deskundige afhandeling.

Wat bieden wij jou?
VvAA biedt je een uitdagende functie in het hart van de gezondheidszorg. In een organisatie die groot genoeg is om het verschil te maken en klein genoeg om als individu zichtbaar te zijn. VvAA kent flexibele werktijden en een dertiende maand. Ook verdien je een goed salaris dat afhankelijk is van je opleiding en ervaring. We bieden je vooralsnog een jaarcontract, en afhankelijk van jouw toegevoegde waarde en de ontwikkelingen binnen het claimproces en ons team binden en boeien wij jou graag voor langere tijd.

Naar wie zijn wij op zoek?
We zoeken een gepassioneerde teamspeler die het leuk vindt om onze leden te ontzorgen bij een schade en die net als wij overtuigd is van de kracht van direct (telefonisch/WhatsApp) contact. Ben jij een empathisch luisteraar, denk je in oplossingen, ben je flexibel en ook nog eens nauwkeurig en stressbestendig? Dan pas je in ons team. Voor ons team zoeken we een fulltime (multibranche) schadebehandelaar. Heb je minimaal een mbo-diploma (met voorkeur richting hospitality of communicatie) én beschik je over enige frontoffice ervaring (denk aan telefonisch klantcontact) of horeca ervaring reageer dan snel op deze vacature. Heb je daarnaast ervaring als schadebehandelaar, dan is dat zeker een pre.

Meer informatie over de functie?
Bel dan met Marcel Weijman, teammanager, op telefoonnummer 06 507 423 37.

Solliciteren?
Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature? Reageer dan via het online sollicitatieformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Assurantie, Bepaalde tijd, HBO+, 1-3 jaar, HBO, Administratief Medewerker, Dienstverlening algemeen, Utrecht