Corporate Finance Controller

Ben jij een ambitieuze Corporate Finance Controller en toe aan een 2e stap? Werk je graag in een no nonsens organisatie met je voeten in de klei waar ondernemerschap, open & directe communicatie en collegialiteit zeer belangrijk zijn? Lees snel verder over ons snelgroeiende, mooie familiebedrijf Farm Frites in de buurt van Rotterdam!


Ben jij een Farm Friter? Dan herken jij jezelf hier in:

  • Je bent een doener en met alles wat je doet houd je je klant in gedachten. Je houdt van no nonsens en neemt beslissingen met je nuchtere (boeren)verstand.
  • Je bent betrokken en voelt je eigenaar bij de groei van De Farm en je werkt graag samen met collega’s om de beste resultaten voor elkaar te krijgen. Open en directe communicatie is hierin een must.
  • Je bent creatief, kan snel schakelen en vindt het OK als een plan wijzigt wanneer er een kans voorbij komt die we niet kunnen laten liggen. Ondernemend zijn we en willen we vooral ook blijven!
  • Je bent resultaatgericht en altijd op zoek naar zaken die je kunt verbeteren.
  • Je hebt passie, enthousiasme en kennis voor en van je vak en bent daar trots op!


Wij zijn op zoek naar een:

 

 

Corporate Finance Controller

 

 

 

40u. p/w - locatie Oudenhoorn/Hellevoetsluis


Hoe ziet je team eruit?
De functie behoort tot de afdeling Finance. Als Corporate Finance Controller rapporteer je hiërarchisch en functioneel aan de Corporate Finance Manager. Je werkt nauw samen met de assistent Finance Controller in verband met het realiseren en optimaliseren van alle activiteiten binnen de Holding groep.

Wat ga je doen?

 

  • Het uitvoeren en coördineren van de maandafsluiting van het grootboek binnen de daarvoor gestelde tijd- en richtlijnen;
  • Consolideren van de maand- en jaarcijfers van de verschillende entiteiten en het opstellen van de maandelijkse rapportages aan de directie;
  • Ondersteuning bieden bij het opstellen van de jaarrekening van Holding Farm Frites B.V. en overige statutaire jaarrekeningen.
  • Opstellen van de jaarlijkse budgetten voor de onder jouw verantwoordelijke administraties.
  • Ondersteuning bieden op het gebied van belastingen zoals bijvoorbeeld vennootschapsbelasting, BTW, en transfer pricing;
  • Uitvoeren en coördineren van Treasury en Cash management activiteiten;
  • Ad-hoc projecten ter verdere optimalisatie van de administratieve organisatie en interne beheersing.


Wat heb je nodig?

  • HBO werk- en denkniveau en een financiële achtergrond door bijvoorbeeld een opleiding Accounting, Finance, Economics of Business Administration;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring als (financial) controller of vergelijkbare werkervaring;
  • Kennis van Nederlandse verslaggevingsstandaarden en belastingen zoals vennootschapsbelasting en BTW (bijvoorbeeld vanuit de opleiding);
  • Je bent sterk in samenwerken, bent gericht op relaties en gedrag en communiceren op verschillende niveaus;
  • Je bent zeer analytisch, accuraat, resultaatgericht en neemt eigenaarschap;
  • Een uitstekende beheersing van het Nederlands en een goede beheersing van het Engels.


Wat bieden wij jou?
Farm Frites is een sterke wereldspeler in de aardappelverwerkende markt, maar het is ook een familiebedrijf, opgericht en met het hoofdkantoor in Nederland en met verkoopkantoren over de hele wereld. Farm Frites groeit snel, waardoor het een spannende, plezierige en dynamische plek is om te werken. Hier bieden we onze medewerkers de mogelijkheid om hun individuele talenten en vaardigheden te ontwikkelen en hun persoonlijke doelen te bereiken. Er is dus altijd plaats voor mensen met een ambitie om door te groeien. Maak daarom deel uit van het opbouwen van onze groei en pak een leidende rol in ons bedrijf door nu te solliciteren.

Hoe solliciteer je?
Interne kandidaten
Neem contact op met je lijnmanager en HRBP voordat je solliciteert om jouw wens om te solliciteren kenbaar te maken en af te stemmen of deze rol bij jou past. Voor vragen over de rol neem contact op met Debbie Veldmeijer. Interne sollicitaties kunnen worden ingediend tot en met 7 april 2019. We kunnen niet garanderen dat aanvragen ingediend na de sluitingsdatum in aanmerking worden genomen. Sollicitaties graag via Farmnet, een online assessment maakt deel uit van de selectie.

externe kandidaten
Deze functie staat ook open voor externe kandidaten en Bring in a Friend. In geval van geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Voor externe kandidaten: solliciteer via de link op de website https://www.werkenbijfarmfrites.com/vacatures - inclusief CV en motivatiebrief. Voor meer informatie kun je ons Recruitment Team mailen via Recruitment@Farmfrites.com.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Bepaalde tijd, HBO+, 1-3 jaar, HBO, Corporate Finance, Financiele dienstverlening, Rotterdam, Controller, Treasury