Informatiespecialist

Klanten van Woonkracht10 rekenen op je. Want Woonkracht10 Geeft Thuis. We bieden aan ruim 11.500 huishoudens een goede, betaalbare woning in een nette buurt in de regio Drechtsteden. Vandaag en in de toekomst. We zijn betrokken, verbindend, ondernemend en klantgericht en vinden de tevredenheid van onze klanten zeer belangrijk. In 2019 willen we bij de beste woningcorporaties van Nederland horen met enthousiaste klanten en medewerkers. We optimaliseren onze dienstverlening continu en werken samen met partners en overheden aan een betere kwaliteit van wonen en wijken. 

Woonkracht10 is volop in beweging en staat midden in de maatschappij, verandert mee met de ontwikkelingen in de samenleving en de snel veranderende wet- en regelgeving binnen de sector. 
We zitten vol met ambities en nemen onze verantwoordelijkheid in het realiseren van woongenot voor onze klanten. Hierbij zoeken we steeds de juiste balans tussen het sociaal-maatschappelijk en zakelijk rendement. Om een optimale dienstverlening te kunnen bereiken, wordt er ook achter de schermen hard gewerkt. Onze afdeling Financiën ondersteunt bij de financiële bedrijfsvoering en zorgt voor een juiste verwerking van alle financiële processen en informatie. 
 

Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van:

 

Informatiespecialist

36 uur per week
Standplaats Zwijndrecht


Wat houdt de functie in?
Binnen Woonkracht10 is de functie van informatiespecialist nieuw. In deze functie ben je verantwoordelijk voor een optimale informatievoorziening. Je vormt hierbij de spil tussen de afdeling Financiën, de organisatie en de collega’s van Informatisering. Je werkt hierbij toe naar gestandaardiseerde, system-to-system managementinformatie. 

Dit doe je door:

  • het tot stand brengen van heldere en betrouwbare rapportages;
  • het monitoren van de data(kwaliteit) volgens het principe ‘first time right’ en
  • informatievragen in de organisatie te vertalen naar heldere en eenduidige kpi’s.


Iets voor jou?
Voor deze functie zoeken wij een op en top dienstverlener. Een sterk analytisch ingesteld persoon met een doortastende instelling. Je bent in staat je eigen oordeel te vormen. Je bent iemand die nauwkeurig werkt en in heldere taal op positieve wijze de cijfers weet te communiceren. Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Kwaliteit van de informatievoorziening staat bij jou voorop! Je weet binnen de organisatie de verbinding te leggen zodat op de juiste manier de verschillende data worden aangeleverd. De juiste kandidaat heeft ervaring in een vergelijkbare functie. De werking van een informatiesysteem kent geen geheimen voor jou. Kennis van datawarehouses, MIS-systemen en/of Power BI is een pré. Je beschikt over minimaal een afgeronde financiële HBO opleiding. 

Waarom bij ons?
Woonkracht10 is een ambitieus en energiek bedrijf. Als medewerker krijg je bij Woonkracht10 de kans om je te ontwikkelen en de ruimte om verantwoordelijkheid en initiatieven te nemen. De inschaling van deze fulltime functie is passend bij de kandidaat met de juiste ervaring, kennis en competenties. De cao Woondiensten met loonschaal J, is van toepassing. Woonkracht10 biedt een arbeidsovereenkomst aan voor de periode van een jaar. Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), assessment en referentiecheck maken deel uit van de procedure bij indiensttreding. 

We maken graag kennis met je!
Ben jij die financiële data-expert waarnaar wij op zoek zijn en ben je enthousiast én nieuwsgierig geworden naar deze uitdagende functie? Dan nodigen we je van harte uit te reageren. Ter voorbereiding op een eventueel gesprek ontvangen wij graag je cv en motivatie. Stuur deze uiterlijk 12 mei aanstaande naar astridbos@woonkracht10.nl
Heb je vragen of wens je extra informatie over deze vacature, neem dan contact op met Sander Berkelmans (manager financiën) via telefoonnummer (078) 620 20 00. 
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Trefwoorden: Informatiemanager, Informatie Manager, Data-analyse, Data Analist, Data Analyst, BI, Business Intelligence, Finance, Financieel, Data Expert
 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Bepaalde tijd, HBO+, 1-3 jaar, HBO, Business analist, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Zakelijke dienstverlening