Relatiebeheerder Accountant

Functieomschrijving

Als Accountant ben je de financiële duizendpoot voor de klant. Binnen je eigen portefeuille werk je zelfstandig als relatiebeheerder. Je geeft advies over strategie, marketing en alle mogelijke vormen waardoor je klant kan groeien. Niet alles is zelfstandig, je werkt ook samen met jou enthousiaste en ambitieuze team van fiscalisten en bedrijfskundigen. Met dat team draag je zorg voor de verschillende ondernemingen welke uit diverse branches komen. Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren en zelfstandige Accountant Relatiebeheerder die graag de volgende stap in zijn/haar carrière wil zetten. Naast de functie van accountant zal je ook een rol als relatiebeheerder bezetten en daarmee ben je dan ook het aanspreekpunt voor de klant. Jij bent degene die mogelijke problemen signaleert en daarop inspeelt. Je geeft daarin advies en bewaakt daarvan de grenzen. De mentaliteit die daarbij hoort is pro actief met een no nonsens pet op en een gezonde dosis arbeidsethos.


Functie-eisen

Als Relatiebeheerder spreek het voor zich dat je een topper bent in verbale en schriftelijke communicatie. Daarnaast heb je een afgeronde HBO Accountancy of Bedrijfseconomie en hebt inmiddels aardig wat ervaring binnen de samenstel- alsmede de controlepraktijk. Je beschikt over leidinggevende capaciteiten en hebt de ambitie om een team aan te sturen. In de moderne tijd van computers is het relevant dat je affiniteit hebt met software. Voor de rest ben je een geboren leider die niet terugdeinst voor een beetje werkdruk.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Accountant.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl  en https://www.rousch.nl/vacature/accountant  

Tags: Accountant, Administrateur, MKB, Relatiebeheer, Regio Amstelveen, Klantcontact, Zelfstandig, Administratie, Advies, Controle, Jaarrekening, Controlepraktijk, Controlewerkzaamheden en interimcontroles.

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren


Arbeidsvoorwaarden

Voor de functie van Relatiebeheerder Accountant is het salaris € 4500,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Het spreekt voor zich dat dit afgestemd wordt op basis van kennis en ervaring. Naast goede secundaire arbeidsvoorwaarden is er een goede balans tussen werk en privé, kom je in een gezellig team van 25 collega’s terecht, mag je altijd doorleren en wordt dat voor jou betaald. Je krijgt een bureau met 2 schermen en de mogelijkheid staand te kunnen werken, hoe gezond is dat!


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, Assistent Accountant, Financiele Administratie