Financial Controller

Onder het motto “Mensen Wonen Samen” leveren de 80 medewerkers van Patrimonium Woonservice dagelijks een actieve bijdrage aan de volkshuisvestelijke opgave in de Veenendaalse samenleving. Schoon, heel en veilig beschouwen zij al ruim honderd jaar als basis dienstverlening.

Daarnaast zetten zij zich in voor de leefbaarheid in de wijken waar zij woningen hebben. In totaal heeft Patrimonium ruim 7.500 woningen in Veenendaal en omgeving. Patrimonium gaat met haar tijd mee en bouwt aan de vernieuwing van de organisatie. Slank en slim, inspirerend en verbindend, proactief en effectief, open en gastvrij zijn daarbij belangrijke sleutelwoorden. Zij koestert medewerkers met jarenlange ervaring en zorgt ervoor dat zij duurzaam inzetbaar blijven. Tegelijkertijd werkt zij aan een geleidelijke verjonging, want nieuwe kennis en inzichten kan zij goed gebruiken in de zoektocht naar slimme, verstandige en duurzame wegen.

Patrimonium is een aantrekkelijke werkgever die ontwikkeling, mobiliteit en gezondheid stimuleert en faciliteert. Om met de organisatie de volgende stap te maken is binnen de afdeling Finance & Control behoefte ontstaan aan een gedreven, betrokken en kritische 

FINANCIAL CONTROLLER

die de financiële functie in de organisatie verder ontwikkelt

In het team Control lever je als financial controller met een daadkrachtige mentaliteit een belangrijke bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de financiële functie. Speerpunten hierbij zijn de komende jaren: kwaliteit, tijdigheid en begrijpelijkheid van interne en externe rapportages.

Om dit te realiseren gaat Patrimonium o.a. gebruik maken van Power-BI. Bij de uitrol hiervan krijg je een belangrijke rol. Daarnaast richt jij je op procesverbeteringen om de data-kwaliteit te verhogen. Hierbij krijg je de vrijheid om eigen projecten op te pakken om verbeteringen door te voeren in de (financiële) bedrijfsvoering, zelfs als dit buiten je normale werkzaamheden ligt.

Ook verzorg je in afstemming met een extern fiscalist de fiscale aangiften en voer je werkzaamheden uit rondom treasury-functie.

Om succesvol te kunnen zijn beschik je over een relevante afgeronde opleiding op hbo of WO niveau. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als accountant in de controlepraktijk en kennis van de corporatiesector is een voordeel. Ervaring met Microsoft Dynamics Empire en BI-tools is een pré en Excel kent voor jou geen geheimen. Je bent van nature iemand die de juiste cijfers bij elkaar kan brengen, de wereld achter de cijfers wil doorgronden en daarnaast sturing wil geven aan toekomstige resultaten. Je stelt kritische vragen en weet mensen mee te krijgen en hen te bewegen de juiste dingen te doen.

Ben je toe aan een inhoudelijke baan met veel ruimte voor eigen inbreng? Mail dan een zakelijke motivatiebrief met CV aan Taigle International, t.a.v. de heer drs. Paul B.W. Enders,  o.v.v. ref.nr.1205.2. Druk hiervoor op de solliciteerbutton. Voor vragen kun je hem bereiken op 024  - 679 38 14. Kijk voor meer informatie op www.patrimonium.nl 

Deze functie is conform cao Woondiensten ingedeeld in schaal K met een minimum salaris van € 3.836,- en een maximum van € 5.185,- voor 36 uur per week.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, HBO, 5-10 jaar, Dienstverlening algemeen, Controller, Treasury, Financial Controller