Ervaren Belastingadviseur

Functieomschrijving

Als Ervaren Belastingadviseur ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen de fiscale afdeling. Je baan is heel divers, van Nationale tot Internationale klanten en van Aangifte (review) tot Advies. Daarnaast werk je complexe adviesopdrachten uit, maar sluit je ook aan bij netwerken. Je levert een positieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de fiscale afdeling. Indien dat tot jouw ambities behoort kun je op termijn doorgroeien naar een vennotabele positie.  


Functie-eisen

Je bent inmiddels al een aantal jaren werkzaam als Belastingadviseur bij een accountantskantoor. Daarvoor heb je Master Fiscale Economie of Fiscaal Recht afgerond en eventueel aangevuld met de RB opleiding. Je bent dus zelfstandig inzetbaar, een goede coach voor minder ervaren collega's en een praktische adviseur voor een diverse klantenpakket.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Belastingadviseur. Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacature-belastingadviseur

Tags: belastingadviseur, fiscalist, ervaren, rb, fiscaal recht, fiscale economie, master, accountancybranche, accountantskantoor, vacature, solliciteren, Limburg.

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden

Het bruto maandsalaris is € 5000,00 op basis van een fulltime dienstverband. Afhankelijk van opleiding, ervaring en kennisniveau.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Belasting, € 3.000 - € 5.000, 5-10 jaar, > 10 jaar, Financiele dienstverlening, Belastingadviseur, Juridisch