Adviseur Leven

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.
Functieomschrijving

Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar iemand die thuis is in de pensioenen en hypotheken. Als Adviseur Leven heb jij een commerciële instelling en ben jij communicatief sterk. Je voert persoonlijke gesprekken met klanten over complexe producten die de opdrachtgever aanbiedt. Vanwege jouw kennis kan je dit goed en makkelijk vertalen naar de klant. Op rustigere momenten ga je proactief opzoek naar werkzaamheden die opgepakt kunnen worden of help je collega’s.


Functie-eisen

Om in aanmerking te komen vragen wij het volgende:

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt jouw Wft Pensioenen en Hypothecaire Krediet;
  • Je hebt minimaal 4 jaar recente ervaring binnen een bank;
  • Je bent zelfstandig en communicatief sterk.

Kom je net niet overeen met het gevraagde profiel? Stuur mij een mail met jouw cv. Wellicht kan ik alsnog wat voor je betekenen!

Rousch is gespecialiseerd in vacatures binnen de verzekeringen.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacatures/banking-insurance.html

Tags: Bank en Verzekeren, Bankwezen, Verzekeringen, Verzekeringsmaatschappij, Wft, Wft Basis, Klantcontact, Relatiebeheer, Vacatures, Adviseur, Specialist, Expert, Commercieel.

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden

Je verdient maximaal €4.500,- op basis van een fulltime dienstverband.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, 3-5 jaar, MBO, Bedrijfsadviseur, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie