Vennoot | Accountant Samenstelpraktijk

Veel accountantsbureaus zeggen dat ze dingen anders doen, maar wat als dat echt het geval is… Wat als je naar huis wordt gestuurd als je te veel aan het werk bent. Hoe voelt het als jouw ontwikkeling voorop staat, als er echt naar je geluisterd wordt en er met respect samen wordt gewerkt?

Voor een uniek accountantskantoor in de regio Gorinchem, ben ik op zoek naar een toekomstig vennoot. Heb jij de vakinhoudelijke kennis, maar ook de drive en ambitie van een ondernemer, dan ben ik op zoek naar jou.  

Bij dit accountantskantoor in de regio Gorinchem, werken circa 40 medewerkers. De ambitie is groei! De cultuur open, informeel, samen, maar ook uitdagend en ondernemend. 

Voor de samenstelpraktijk zijn ze op zoek naar een ondernemende tekenend accountant en MKB-adviseur, die bij voorkeur de ambitie heeft om zichzelf te ontwikkelen richting vennoot. 

Verantwoordelijkheden

  • In deze brede rol ben je verantwoordelijk voor de samenstelpraktijk, verdeeld over 3 vestigingen. 
  • Als coach ben je er voor de assistent-accountants. Want als je het beste uit je collega’s haalt, is dit het beste voor de klanten. 
  • Je bent proactief en signaleert de adviesbehoefte van klanten en fungeert als sparringpartner.  
  • Vanuit een helicopterview overstijg je de processen en denkt mee over verdere professionalisering en efficiëntie binnen de organisatie. 

Profiel 

  • Je bent als AA met certificerende bevoegdheid ingeschreven en neemt 5 tot 10 jaar relevante werkervaring mee. 
  • Ondernemend, communicatief, samenwerkend, klantgericht, zijn kernwoorden die bij jou passen. 
  • De drive om je ambities waar te maken en je blijvend te ontwikkelen. 

Afhankelijk van je leeftijd en ervaring ontvang je een goed salaris binnen de schaal van 4.000 tot 7.000 bruto per maand, een auto en bonus en de mogelijkheden om je ambities waar te maken. 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Accountant AA, HBO+, 5-10 jaar, Corporate Finance