Business Controller

Business Controller

Ter uitbreiding voor de afdeling Finance zijn wij op zoek naar een resultaatgerichte en een proactieve collega met goede communicatieve vaardigheden. Jij maakt deel uit van een afdeling welke ervoor zorgt de business in control is.

Als business controller ben je regelmatig op de productielocaties en distributiecentra aanwezig, hier praat je over de resultaten, analyseer en monitor je de processen die van belang zijn voor de financiële rapportages. Je formuleert de KPI’s en vertaalt deze naar financiële sturingsinformatie. De business control functie krijgt een meer centrale rol in de organisatie en daarin speel jij een belangrijke rol. In samenwerking met de diverse productiemanagers, supply chain manager en de financial manager ontwikkel je de rapportages en verschaf je inzicht in de kosten, kostprijzen, productie marges en efficiency van het productieproces. Je doet voorstellen voor verbetering en optimalisering van de productieprocessen en draagt bij aan de verdere professionalisering van de planning & control cyclus. Verdere verantwoordelijkheden zijn het doen van kostprijscalculaties, het doorrekenen van investeringsvoorstellen, I6S projecten en verantwoordelijkheid voor het budget- en forecast cyclus. Je rapporteert aan de financial manager.

Vereisten
Jij bent in het bezit van een afgeronde hbo- wo-opleiding bedrijfseconomie of gekwalificeerde business controller en hebt 5-10 jaar ervaring in een financiële functie bij voorkeur in een productie omgeving. Daarnaast beschik jij over uitstekende kennis van SAP en Excel en heb je affiniteit met IT. Jij hebt goede communicatieve vaardigheden, bent resultaatgericht, proactief, doortastend, initiatiefrijk, hands on en zelfstandig.

Interesse?

Solliciteren kan via het online sollicitatieformulier. Voor meer informatie kan je kijken op pipelife.recruitee.com.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO, 5-10 jaar, Bouw/Installatie/Infrastructuur, Controlling, Business Controller, Controller, Noord-Holland