Assistent Accountant - net afgestudeerd

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.
Functieomschrijving

Als net afgestudeerde Assistent Accountant begin je bij de basis, het boekhouden!  Je leert het bedrijf van de klant goed kennen en kunt vervolgens snel de stap maken naar het samenstellen van jaarrekeningen en bijbehorende aangiften IB, VpB en OB. Je krijgt goede begeleiding van een ervaren assistent accountant die jou de kneepjes van het vak leert. Naast praktische ervaring kun jij je ook theoretisch verder ontwikkelen door het volgen van cursussen en opleidingen.


Functie-eisen

Als net afgestudeerde assistent accountant heb jij je diploma accountancy op zak, stage ervaring opgedaan in de samenstelpraktijk en je hebt volop energie om een goede start te maken in de accountancybranche.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor net afgestudeerde assistent accountant.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacature/assistent-accountant

Tags: assistent accountant, accountancy, samenstelpraktijk, regionaal betrokken accountantskantoor, brabant, Eindhoven, ontwikkelingsmogelijkheden, young professional, vacature, solliciteren.

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden

Marktconform Starterssalaris van ca. € 2200,00 bruto per maand op fulltime basis.
Opleidingsmogelijkheden, goede begeleiding, leuke leerzame klanten!


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, < 1 jaar, Fulltime, € 2.000 - € 3.000, HBO, Assistent Accountant, Financiele Administratie, Noord-Brabant