Medewerker financiële- en salarisadministratie, parttime 20 - 24 uur per week

Medewerker financiële- en salarisadministratie

Parttime voor 20 - 24 uur per week.

Ter uitbreiding van het Serviceteam.

 

St. Elisabeth

In St. Elisabeth wordt gewoond en geleefd. En fijn wonen? Daar horen, naast een fijn team verzorgenden en verpleegkundigen, goede staffunctionarissen en ondersteunende diensten bij. Ook zorgen wij voor een plezierige werkomgeving voor onze medewerkers. En dit allemaal vanuit een pand waar het prachtig is om in te wonen en te werken.

 

Wat ga je doen?

Je draagt zorg voor en bewaakt de financiële administratie van de organisatie, beheert de geldstromen en levert gevraagd en ongevraagd management informatie. Je bent zelfstandig verantwoordelijk voor het beheer van (sub)administraties, codering en controle van aangeleverde financiële gegevens, het uitvoeren van correctieboekingen en het voorbereiden van periodieke afsluitingen en rapportages. Daarnaast voer je de salarisadministratie uit, waarbij je kunt terugvallen op de externe salarisverwerker.

 

Je maakt onderdeel uit van het nieuw te vormen Serviceteam. Met dit team ben je bereikbaar voor alle collega’s uit de organisatie en beantwoord je allerlei niet-bewoners-gerelateerde vragen vanuit je eigen vakgebied.

 

Wat breng je mee?

Je bent in het bezit van het praktijkdiploma boekhouden (PDB), wat je bij voorkeur hebt aangevuld met het diploma Moderne Bedrijfsadministratie (MBA). Je hebt ruime kennis van financiële softwarepakketten. Ervaring in het voeren van een salarisadministratie (CURA en/of SDB) is een duidelijke pré.

Voor het goed kunnen uitvoeren van je werk, beschik je over kennis op het gebied van administratie en processen / wet- en regelgeving in de Gezondheidszorg en Welzijn.

 

Wat bieden wij jou?

De functie is ingeschaald in FWG 40 (max. €2870 bruto per maand op fulltime basis) conform de cao VVT. Leuke aanvullende arbeidsvoorwaarden: belastingvoordeel in de kosten aanschaf laptop, sportabonnement en fiets.

Je krijgt een aanstelling voor een jaar. Daarna behoort een contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Natuurlijk bij gebleken geschiktheid.

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Parttime, € 2.000 - € 3.000, 3-5 jaar, MBO, Financiele Administratie, Gezondheidszorg/Welzijn, Salaris Administratie, Noord-Brabant, Financieel Medewerker