Financieel Adviseur

Heb jij een actieve houding en weet jij met lef financiën te verbinden aan de organisatiedoelen? Word dan onze nieuwe collega! Het waterschap groeit en ons werk wordt complexer. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Je geeft heldere financiële adviezen en helpt het management om op basis van jouw adviezen de juiste besluiten te laten nemen. Zodat we samen zorgen voor schoon en voldoende water in onze polder, en dat mensen hier in veiligheid kunnen leven.

Werk je bij Waterschap Zuiderzeeland, dan werk je op de bodem van de vroegere Zuiderzee. In een omgeving die voortdurend verandert – maatschappelijk, wettelijk én klimatologisch. Dat maakt jouw werk en dat van je collega’s verrassend veelzijdig en behoorlijk uitdagend.
 

Waterschap Zuiderzeeland heeft voor haar locatie in Lelystad een vacature voor een

 

Financieel Adviseur

 

32-36 uur


Waar jij aan bijdraagt
Als financieel adviseur ben je een bedrijfskundige gesprekspartner voor afdelings- en teammanagers en projectleiders. Een belangrijke taak – dus adviseer je gevraagd en ongevraagd over het beleid en de bedrijfsvoering. Je bent medeverantwoordelijk voor de totstandkoming van planning & controlproducten. Tenslotte ben je tevens het aanspreekpunt voor verschillende afdelingen en vertaal je (financiële) kaders van organisatieniveau naar afdelingsniveau.

Jouw profiel

 • Je werkt en denkt op hbo- of academisch niveau.
 • Je hebt een opleiding bedrijfseconomie, accountancy, bedrijfskunde of soortgelijk afgerond.
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie bij een overheidsorganisatie.
 • Je brengt adviezen en resultaten helder en begrijpelijk over aan verschillende doelgroepen.
 • Je bent resultaatgericht en gedreven.
 • Je werkt graag samen met je team aan een gezamenlijk einddoel.
 • Je kunt analytisch denken en daarbij ook vooruitkijken.
 • Je schakelt makkelijk tussen verschillende niveaus van onze organisatie en hebt gevoel voor bestuurlijke en politieke verhoudingen.


Hier ga je werken
Je gaat aan de slag in een deskundig team met alle ruimte om kansen te pakken en te groeien in je ontwikkeling. Je komt te werken binnen de afdeling Staf. De afdeling kent meerdere disciplines, naast financieel advies en planning & control gaat het om onder andere bestuurlijk juridisch advies, ondersteuning van bestuur en directie en calamiteitenzorg.

Dit krijg je ervoor terug

 • Een dienstverband van 32 - 36 uur per week voor bepaalde tijd. Bij een positieve beoordeling wordt je aanstelling omgezet naar vast dienstverband. Je salaris is maximaal € 4.922,- bruto per maand bij fulltime dienstverband.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan een individueel keuze budget van 20 procent bovenop je salaris. Dit budget kun je vrij besteden aan bijvoorbeeld extra salaris of verlofdagen.
 • Een flexibele baan. Op een flexplek in ons prijswinnende en energieneutrale kantoor. Of ergens anders. Want werken onafhankelijk van plaats en ongebonden aan tijd moedigen we aan.
 • Veel ruimte en een persoonlijk budget voor opleiding en ontwikkeling.
 • Een goede balans tussen werken en leven. Daar helpen we je graag mee.
 • Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen. Want dat is hoe we werken.


Geïnteresseerd? Zo kun je solliciteren
Herken je jezelf in deze vacature? Dan maken we graag kennis! Solliciteer uiterlijk 14 april 2019 door te klikken op de sollicitatiebutton en je CV en motivatie achter te laten. De sollicitatiegesprekken zijn op 18 april 2019. Een assessment kan onderdeel uitmaken van het wervingsproces.

Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Bas Donker, senior financieel beleidsadviseur, via 06 – 1503 7163 of b.donker@zuiderzeeland.nl, of met Chantal Verheijen, senior beleidsadviseur planning & control, via 06 – 1132 4104 of c.verheijen@zuiderzeeland.nl.

We geloven in de kracht van diversiteit en willen als organisatie een afspiegeling zijn van de maatschappij. Daarom nodigen we iedereen uit om te solliciteren.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


Trefwoorden: Bedrijfseconomie, Accountancy, Bedrijfskunde, Consultant, Financial Consultant, Financieel Adviseur, Overheid, Waterschap

 

 

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO+, HBO, 5-10 jaar, Consultancy, Financiele Administratie, Flevoland, Juridisch, Financieel Adviseur