Business Controller

Business Controller
Fulltime

Wij zijn Tanis Confectionery, een internationale technische projectenorganisatie en wij maken geavanceerde procesinstallaties voor de snoepgoed industrie. Vanwege onze groei zoeken wij een veelzijdige Business Controller (fulltime). Want zoals onze machines alle ingrediënten omzetten naar heerlijk snoepgoed, bars en andere producten, weet jij alle financiële data te stroomlijnen, te kneden en te mengen tot heldere managementrapportages en stuurinformatie. Wij blijven ons ontwikkelen en professionaliseren en daarom ligt hier een mooie uitdaging voor een Business Controller die meedenkt met onze visie vanuit een financiële planning. Ben jij onze nieuwe collega die hierbij gaat helpen? Lees snel verder als dit jou aanspreekt.

Wat ga je doen als Business Controller?

 • Als Business Controller ben je verantwoordelijk voor de volledige en tijdige managementrapportages aan de CFO en het MT, zowel periodiek alsmede ad hoc, inclusief analyses en toelichtingen.
 • Het maken van managementrapportages, berekenen van business cases, en meerjarenplanningen zijn zaken waar je warm voor loopt.
 • Er ligt hier een uitdaging om verbeteringen aan te brengen in onze rapportagestructuur, financiële planning en budgettering. Ervaring hierin is een must.
 • Je verzorgt de financiële planning, waaronder het opstellen van (liquiditeits)begrotingen en verricht controles en je staat voor de betrouwbaarheid van de cijfers.
 • Je vertaalt strategische doelstellingen in duidelijke KPI’s.
 • Je stelt strategische scenario's op, onderbouwt deze en je bespreekt deze met de CFO.
 • Vanzelfsprekend ondersteun je bij het opstellen van budgetten, dit proces bewaak je accuraat en je voert bedrijfseconomische analyses uit.
 • Je treedt hierbij op als sparringpartner en adviseur op financieel en bedrijfseconomisch gebied voor het management.
 • Als er vragen zijn, ben jij het aanspreekpunt op het gebied van (financiële) procesverbetering en draagt bij aan de beheersing van de operationele risico’s en interne controle.


Jouw profiel

 • Je hebt een afgeronde hbo-/ heao-opleiding Bedrijfseconomie/ Finance & Control.
 • Idealiter heb je 3 tot 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie in een project gestuurde organisatie en/of een technische productieomgeving.
 • Je hebt gedegen ervaring met het opzetten van dashboards, ken- en stuurgetallen en BI.
 • Je bent analytisch sterk en presenteert je bevindingen en voortgang met verve.
 • Je maakt graag zelf werk van door jou gesignaleerde verbeterkansen.
 • Je vindt makkelijk je weg in complexe modellen en rekensheets, met trots noem jij je een expert in Excel.
 • Processen doorzie je snel en je benut de mogelijkheden van IT maximaal.
 • Je bent zelfstandig, werkt gestructureerd, je hebt goede communicatieve, schriftelijke- adviesvaardigheden.


Wie zijn wij?
Tanis Confectionery, gevestigd in Oosterhout (NB), is een zeer dynamisch, internationaal opererende onderneming, die is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van procesinstallaties en machines voor de voedingsmiddelenindustrie. Met name in de suikerverwerkende industrie (snoepgoed) hebben we een marktleidende positie in verschillende delen van de wereld. Het team van Tanis Confectionery staat voor vakmanschap en innovatieve en creatieve design van haar proceslijnen die tot stand komen door een nauwe samenwerking met de klant en betrokken projectpartijen. Kernwaarden van Tanis zijn: betrokken, verbonden en vindingrijk.

Wat wij bieden
Een uitdagende financiële functie binnen een innovatieve en groeiende projectgestuurde organisatie op een afdeling van twee financieel administratieve collega’s en de CFO. Je werkt mee aan uitdagende en omvangrijke projecten wereldwijd. Uiteraard bieden we een marktconform salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Tanis Confectionery heeft een uitgebreid vitaliteitsprogramma. Met een grote groep collega’s gaan we jaarlijks een aantal sportieve uitdagingen aan!

Wil jij solliciteren?
Biedt deze vacature voor Business Controller de uitdagingen waar jij naar op zoek bent? Dan zien wij je sollicitatie met je cv en motivatie tegemoet, stuur deze naar personeel@tanisconfectionery.eu.
Voor vragen kun je bellen met Evelien Westra (HR-Manager), tel. 088-5235 423. Voor meer informatie over onze organisatie kan je kijken op tanisconfectionery.eu/werkenbijtanis.

Wij stellen het op prijs als bedrijven/ bureaus ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun cv’s of diensten aan te bieden. Cv’s die ongevraagd worden aangeboden, zien wij als directe en persoonlijke sollicitaties, algemene voorwaarden die worden meegestuurd verklaren wij nietig.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO+, HBO, 3-5 jaar, Controlling, Business Controller, Industrie/Techniek, Noord-Brabant