Ervaren Belastingadviseur

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.
Functieomschrijving

In de functie van Ervaren Belastingadviseur ben jij  het eerste aanspreekpunt voor de klant en verantwoordelijk voor de fiscale praktijk. Je onderhoudt contacten met bestaande klanten en werkt mee aan het verder uitbouwen daarvan. Je krijgt te maken met zowel grote als kleinere klanten en alle fiscale adviezen die daarbij komen kijken, waaronder ook estate- en financiële planning. Daarnaast controleeer je de complexe aangiften en onderhoud je de contacten met de Belastingdienst (horizontaal toezicht). Je werkt nauw samen met andere disciplines en zorgt voor een goede aansturing van je minder ervaren collega Belastingadviseur. Je bent daarnaast sparringpartner van de directie en bouwt met hun mee aan de verdere groei en ontwikkeling van het kantoor.


Functie-eisen

Als Ervaren Belastingadviseur herken jij jezelf in onderstaand profiel

  • Je hebt een afgeronde WO opleiding Fiscale Economie of Fiscaal Recht
  • Je hebt ruimschoots ervaring opgedaan in de fiscale adviespraktijk
  • Je bent breed opgeleid en kunt zelfstandig aan de slag
  • Het verder uitbouwen van de fiscale praktijk zie je als een uitdaging
  • Je bent fulltime beschikbaar

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Ervaren Belastingadviseur . Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacature-belastingadviseur

Tags: Belastingadviseur, fiscalist, ervaren, senior, RB of NOB, accountancy, fiscaal jurist, jurist, accountantskantoor, Brabant, Limburg, fiscaliteit, fiscaal recht, fiscale economie, vacature, zelfstandigheid, vrijheid.

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden

Als zelfstandig en eindverantwoordelijk Belastingadviseur kun je rekenen op een goed salaris van boven de € 5000,00 bruto per maand op fulltime basis.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, HBO+, Belasting, € 3.000 - € 5.000, > 10 jaar, Financiele dienstverlening, Belastingadviseur, Noord-Brabant