Finance Officer

Wat is jouw opdracht?

Huidverzorgingsmerk met een grotere missie en groeiambitie!

Bij Dr. Hauschka Benelux gaat het om méér dan zorgen voor een mooie huid. Dr. Hauschka daagt mensen uit om de schoonheid in henzelf te ontdekken en dit met behulp van hun producten aan de buitenwereld te laten zien. Zonder iets te camoufleren maar juist door mooie eigenschappen extra kracht bij te zetten. Haar missie? De wereld mooier maken met haar mooie en eerlijke producten.

OPDRACHT

Als Finance Officer verzorg jij de financiële administratie en ben je intern de sparringpartner voor diverse afdelingen. In deze veelzijdige en afwisselende functie draag jij bij aan het uiteindelijke doel: komen tot een nauwkeurige en foutloze volledige financiële administratie waardoor interne- en externe rapportages juist, tijdig en betrouwbaar worden opgeleverd.

In deze functie draag je ook (pro) actief de bedrijfswaarden van Dr Hauschka uit en fungeer je als toonbeeld van het merk Dr. Hauschka in de Benelux.

Hoe ga je dat aanpakken?

Op dit moment maakt Dr. Hauschka zowel extern als intern een transitie door. Op extern vlak is dit het aanspreken van een additionele doelgroep; de jongere consument. Intern loopt er een project met als doel het maximaliseren van een persoonlijke en klantvriendelijke werkwijze. Ook het implementeren van het nieuwe ERP systeem Exact Globe staat voor 2019 gepland.

Jouw rol is breed en veelzijdig; je voert de grootboekadministratie, verwerkt journaalposten, optimaliseert het debiteurenbeheer, verzorgt een correcte maandafsluiting inclusief BTW aangiftes en maakt analyses en rapportages. Daarnaast behoren het opstellen van de jaarrekening en externe contacten met accountant, belastingdienst en WALA Duitsland tot je functie. Met jouw kennis en ervaring voorzie je het Management zowel gevraagd als ongevraagd van advies.

Je werkt nauw samen met de Manager Finance & Operations, waar je ook aan rapporteert. Daarnaast heb je regelmatig contact met een externe Business Controller (PT) en Accountant.

Wat breng je daarvoor mee?

  • Minimaal 5 jaar financiële ervaring en/of toe aan een volgende stap
  • Je hebt overzicht maar bent vooral ook hands on
  • Communicatief vaardig, alert en betrokken
  • Representatief en omgevingssensitief
  • Ervaring met Exact Globe is een pré
  • Woonachtig op bereisbare afstand van Rijswijk

Waar ga je dit doen?

We care beyond personal care!

Dr. Hauschka Cosmetica is een cosmeticamerk van de Duitse onderneming WALA Heilmittel GmbH. WALA is al jaren koploper op het gebied van natuurzuivere cosmetica, verzorgingsproducten en geneesmiddelen. De producten zijn 100% natuurzuiver en vrij van chemisch‐synthetische kleur‐, geur‐ en conserveringsmiddelen. Dr. Hauschka Cosmetica is in 40 landen verkrijgbaar.

De winst die WALA maakt wordt gebruikt voor innovatie, onderzoek, het beschermen van de aarde en Fair Trade teeltprojecten in het buitenland.

Het beste van twee werelden

Dr. Hauschka Benelux heeft haar hoofdkantoor in Rijswijk (NL).Voor de divisie werken ruim 35 medewerkers. Een club jonge gedreven mensen die willen bouwen aan een betere toekomst. Tegelijkertijd heeft de organisatie een 'heritage' van méér dan 50 jaar. Sinds 1967 ontwikkelen zij namelijk al natuurzuivere huidverzorging en make-up met veel handarbeid op dezelfde plaats in Zuid-Duitsland.

Het uitgebreide assortiment van Dr. Hauschka vraagt om productkennis. Klanten worden daarom intensief getraind en ondersteund. De selectieve omnichannelstrategie betekent aanwezigheid op de meest aantrekkelijke touch points waar fans Dr. Hauschka zoeken, zoals salons, warenhuizen, drogisterij & parfumerie, health shops & natuurvoedingswinkels.

De organisatie is volop in beweging en heeft een duidelijke stip op de horizon gezet. Er staat een stevige basis om de organisatie naar een hoger plan te tillen. Dit is hét moment om aan te haken. Bouw jij mee?

100% Natural Cosmetics. Since 1967.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Veelzijdige functie bij een gerenommeerde internationale organisatie met ijzersterke producten
  • Korte open communicatielijnen, respect en ethiek
  • Ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en initiatief
  • Mogelijkheid om de financiële organisatie verder te stroomlijnen en finetunen

Heb je interesse?

Reageer dan via onderstaande button!

Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met William Antonis of Yenthl School via 088-6070100. Neem ook eens een kijkje op de website van Dr. Hauschka: www.drhauschka.nl


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO, MBO, 5-10 jaar, Corporate Finance, Financiele Administratie, Gezondheidszorg/Welzijn, Financieel Adviseur, Financieel Medewerker