Assistent Accountant MKB

Functieomschrijving

Als assistent accountant werk je hier in teamverband voor diverse klanten in MKB segment. Onder begeleiding van een teamleider / Accountant verzorg en controleer je administraties (intern / extern), stel je tussentijdse cijfers en de jaarrekening op en bereid je de fiscale aangiftes voor.


Functie-eisen

Ben jij die leergierige assistent accountant, met 0-3 jaar ervaring reeds opgedaan bij een ander accountantskantoor, die toe is aan zijn / haar volgende stap? En lijkt het je wat om voor een net wat kleiner en persoonlijker accountantskantoor te gaan werken? Laten we dan snel eens kennismaken! 

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Assistent Accountant.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacature/assistent-accountant

Tags: assistent accountant, assistent-accountant, accountancy, samenstelpraktijk, Brabant, Breda, vacature, accountantskantoor, administratie en jaarrekeningen, goede begeleiding.

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden

Salarisindicatie bij deze vacature voor assistent accountant: € 2.100 - € 2.500 op fulltime basis, afhankelijk van opleiding en werkervaring.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, 1-3 jaar, HBO, Assistent Accountant, Financiele Administratie, Noord-Brabant