Registeraccountant – Manager Controlepraktijk

Functieomschrijving

Als ervaren Accountant RA ben je inhoudelijk thuis in de materie, sta je in contact met de klanten en stuur je diverse controleteams aan. Je bent hierbij zowel coach, relatiebeheerder, praktijkbegeleider als meewerkend voorman als dat nodig is, hierbij houd je de kwaliteit van de dienstverlening als uitgangspunt. Je adviseert de cliënten over uiteenlopende zaken en bent op de hoogte van trends, bovenal signaleer je de behoeften van de cliënten en speelt hier actief op in.


Functie-eisen

Graag komen wij in contact met de Registeraccountant die over de nodige ervaring beschikt, een frisse kijk op het accountantsvak heeft en beschikt over goede people management skills.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Accountant RA.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacatures-accountant-ra

Tags: Accountant, Registeraccountant, Manager, Senior Manager, Audit, Assurance, Controle, Controlepraktijk, Breda, Nationaal, Rousch.

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren
.


Arbeidsvoorwaarden

Instapsalaris vanaf € 5.500,- bruto per maand aangevuld met een interessante secundaire voorwaarden zoals: premievrij pensioen, leasebudget, onkostendeclaratie en bonusregeling.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Audit, Assistent Accountant, > 10 jaar, € 7.000 - € 10.000, € 10.000 en meer, Noord-Brabant