Salarisadministrateur (ervaring met Loket, 4 of 5 dagen per week in Alkmaar of Beverwijk)

De Hooge Waerder heeft een vacature voor de functie van


 

Salarisadministrateur

(ervaring met Loket, 4 of 5 dagen per week in Alkmaar of Beverwijk)Je bent al een paar jaar aan het werk in de loonadministratie maar je wilt meer. Je kan overal aan de slag, maar hoe wil jij werken, jezelf ontwikkelen en hoe wil jij dat je dag eruit ziet? Ik, Dennis (Senior Loonspecialist), werk al 11 jaar bij De Hooge Waerder en vertel je graag hoe het werken bij ons is. Ik zoek namelijk een directe collega: 

Hoe ziet mijn dag eruit?
Onze afdeling Loonadministratie verwerkt de salarissen van een groot aantal ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf uit de regio. In ons team, verdeeld over Alkmaar en Beverwijk, werken we in totaal met 10 enthousiaste collega’s met uiteenlopende specialismen. In mijn portefeuille zit bijvoorbeeld horeca, kaaspakhuizen en klanten in de metaalnijverheid en transport. 

Ik begin mijn dag altijd met het checken van mijn mail. Ik zie dat ik een aantal ziekmeldingen en loonmutaties dien te verwerken. Ook zie ik een bericht van één van mijn klanten die een aantal specifieke vragen heeft naar aanleiding van CAO wijzigingen. Ik overleg met een collega en pak vervolgens direct de telefoon om de klant een uitgebreide toelichting te geven. Hierna open ik het salarispakket (Loket) om een aantal wijzigingen in het personeelsbestand van één van mijn andere klanten te verwerken. Later deze week hebben wij gezamenlijk loonoverleg, hiervoor bereid ik nog een paar dingen voor alvorens ik mijn computer afsluit. Morgen weer een dag! 

Taken en verantwoordelijkheden

 • Je bent een vraagbaak en adviseur voor onze klanten op het gebied van sociale zekerheid en salarissen;
 • Je bent nauwkeurig in het opsporen van fouten en onvolkomenheden op de aangeleverde gegevens;
 • Je onderhoudt contact onderhouden met UWV, Belastingdienst en andere partijen;
 • Je verwerkt ziekmeldingen;
 • Je bent in staat om informatie te verstrekken en toelichting te geven.


Als je mijn collega wordt wat staat daar dan tegenover?

 • Een prima beloning;
 • Hard werken vraagt om ontspanning en daar krijg je bij ons 28 vakantiedagen voor (op ft basis);
 • Om de ontspanning te bekostigen 8% vakantiegeld;
 • Collectieve zorgverzekering, pensioen, korting bij diverse sportscholen, ruimte voor eigen inbreng, studiefaciliteiten en persoonlijk ontwikkelingsplan (POP);
 • Bijzondere personeelsuitjes (denk aan Sicilië, Den Bosch, Berlijn, Groningen of Dublin) maar wij zijn ook sportief en vinden gezondheid belangrijk!
 • Een goede bewaking van de balans werk-studie-privé!


Hoe ben ik hier begonnen?
Ik heb zelf een afgeronde MBO opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie, maar als je een MBO Administrateur niveau 4 hebt afgerond kan je ook solliciteren. Daarnaast heb je minimaal 3 jaar ervaring in de loonadministratie en heb je zelfstandig gewerkt binnen een accountants- of administratiekantoor of op een salarisafdeling. Je bent op de hoogte van actuele wet- en regelgeving op het gebied van sociale verzekeringen, belastingen, arbeidsrecht en arbeidsvoorwaarden. Ervaring met salarispakket Loket is een pré. Verder is het handig als je goed met Excel kunt werken. 

Ben jij dé DHW’er die wij zoeken?
Deze functie kun je misschien bij veel bedrijven bekleden, maar er is maar één De Hooge Waerder: korte lijnen in een collegiale en informele werksfeer. 

De Hooge Waerder staat voor:

 • Toegankelijk en betrokken;
 • Altijd waerde leveren;
 • Betrouwbaar;
 • Verantwoordelijkheid pakken.


Herken jij je in onze kernwaerden en in deze vacature?
Neem dan contact op met onze Recruiter Cindy Smit via WhatsApp (06- 823 983 26) of vul direct het sollicitatieformulier in en misschien tot snel? 
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden: Loonadministratie, Loonadministrateur, Loonspecialist, Finance, Financieel, Financiële, Administrateur, Administratief Medewerker, Financieel Medewerker, vacature Noord-Holland


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Bepaalde tijd, Parttime, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, MBO, Horeca, Salaris Administratie, Noord-Holland, Financieel Medewerker, Groningen