Medewerker Financiële Administratie (24-32 uur)

Wegens een verdere groei van onze organisatie, die wordt gedreven door kennis, de toepassing van hoogwaardige producten en een kwalitatieve dienstverlening zoeken wij een:
 

Medewerker Financiële Administratie (24-32 uur)


Wat ga je doen?
In deze functie ben je medeverantwoordelijk voor de dagelijkse administratie op de Finance afdeling. Je taken bestaan o.a. uit het maken en versturen van verkoopfacturen en alles wat daarop betrekking heeft (uitzoekwerk en overleg met o.a. de service- of salesafdeling, debiteurenbeheer, contacten kredietverzekeraar). Ook het registreren en verwerken van inkoopfacturen behoort tot de werkzaamheden tot en met het betalen van crediteurenbatches en het verwerken van de bankafschriften. Indien je hier kennis van en ervaring mee hebt, kan het doen van de salarisadministratie tot je taken gaan behoren. Dit geldt ook voor het doen van de aangiften omzetbelasting en ICL, periodieke opgaven aan het CBS en assisteren bij de maand-, kwartaal- en jaarafsluiting.

Wat vragen wij van jou?
Je hebt minimaal een Mbo+ of Hbo-diploma op administratief, boekhoudkundig of financieel gebied. Je hebt aantoonbare boekhoudkundige kennis en hebt ruime ervaring met facturatie en debiteurenbeheer. MS Office heeft voor jou weinig geheimen meer (met name Word en Excel) en relevante kennis van Exact software pakket Globe is noodzakelijk. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Kennis van salarisadministratie en/of het pakket NMBRS is een pre.

Van NIBE wordt een hoge kwaliteit verwacht en wij verwachten dan ook dat onze mensen kwaliteits- en klantgericht, betrokken en stressbestendig zijn, ze goed kunnen samenwerken en een probleemoplossend vermogen hebben. Daarnaast is het voor deze functie nodig, dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt, je proactief, zorgvuldig en flexibel bent.

Wat bieden wij?
Een afwisselende functie bij een professionele, gedreven en innoverende organisatie. NIBE Energietechniek stimuleert het nemen van initiatieven en biedt ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding. Wij bieden een meer dan marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenvoorziening.

Meer informatie over de inhoud van het werk?
Contactpersoon Peter Mulder, Finance Manager
Telefoon 0162-784989

Bedrijfsprofiel:
NIBE Energietechniek is een 100% dochteronderneming van het Zweedse NIBE AB. Als een van de eerste fabrikanten ter wereld introduceerde NIBE bijna 40 jaar geleden haar eerste warmtepomp. Sindsdien heeft NIBE zich sterk gespecialiseerd in warmtepomptechniek. NIBE geldt dan ook als de onbetwiste specialist. Het assortiment biedt een brede range lucht/water, water/water en ventilatielucht/water warmtepompen voor hybride en all-electric oplossingen in nieuwbouw én bestaande bouw. Door bij de ontwikkeling van warmtepompen de zware eisen van het Scandinavische klimaat als uitgangspunt te nemen, onderscheiden NIBE warmtepompen zich in kwaliteit én prestaties. Niet voor niets is NIBE met haar warmtepompen marktleider in Europa en Noord-Amerika. Met meer dan 15.000 medewerkers in 27 landen werkt NIBE aan het realiseren van haar missie: het creëren van duurzame energieoplossingen voor een betere wereld. De naam NIBE staat daarbij garant voor kwaliteit en innovatie.

Vanuit haar hoofdkantoor in Oosterhout richt NIBE Energietechniek zich op het leveren van energiezuinig comfort in warmtapwater, verwarming en passieve koeling aan de Nederlandse en Belgische markt. Op het gebied van warmtepompen is NIBE hierbij dé partner in Nederland en België. Met het breedste assortiment boilers voor de professionele warmwatermarkt is NIBE bovendien al tientallen jaren marktleider in Nederland. Ook levert NIBE een breed assortiment in eigen huis ontwikkelde elektronische afleversets voor warmte- en koudedistributiesystemen. Tot slot biedt NIBE u energiezuinige WTW-units voor balansventilatie.


Interesse in deze leuke baan?
Stuur je sollicitatiebrief, waarin je motiveert waarom jíj de juiste man of vrouw voor deze baan bent, vergezeld van je CV t.a.v. Karen van der Weel via ons Sollicitatieformulier.

Omdat integriteit bij NIBE hoog in het vaandel staat, kan een Pre Employment Screening deel uit maken van deze sollicitatieprocedure.

Website: Meer informatie >>>

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Parttime, HBO, 3-5 jaar, 5-10 jaar, Debiteuren Administratie, Financiele Administratie, Groothandel/Detailhandel, Industrie/Techniek, Noord-Brabant, Financieel Medewerker