Belastingadviseur internationaal

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.
Functieomschrijving

Als Belastingadviseur krijg je de kans om je verder te ontwikkelen op het fiscale vakgebied binnen de internationale praktijk. De klantenportefeuille is hier zeer diverse in het internationale MKB + segment. Variërend van multinationals met een hoofdkantoor in binnen – of buitenland tot familiebedrijven met de oorsprong in Nederland die uitgroeien over de grenzen. Deze klanten hebben niet alleen uiteenlopende internationale vraagstukken in verschillende landen. Zij zoeken ook een coördinator van alle internationale werkzaamheden en één contactpersoon wanneer zij daarover vragen hebben. Jouw grootste verantwoordelijkheid ligt daar. Je bereidt uiteenlopende complexe internationale adviezen voor en werkt deze zover als mogelijk uit. Je hebt naast deze adviserende rol, ook een coördinerende rol tussen de klanten en de verschillende dienstverleners van de klant in de diverse buitenlanden. Het spreekt voor zich dat je daarbij gesteund wordt door jouw ervaren collega’s.


Functie-eisen

Met een afgeronde WO opleiding en zo’n drie tot vijf jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie pas je naadloos in het profiel. Je hebt de ambitie je te blijven ontwikkelen – in je vak en als mens. Uiteraard beheers je de Engelse en Nederlandse taal uitstekend.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Belastingadviseurs.
Kijk voor meer vacatures op https://www.rousch.nl/vacature-belastingadviseur  

Tags: Fiscalist, Belastingadviseur, Medior, Tax, Advisor, internationaal, accountantskantoor, Fiscaal, Brabant, vacature.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, 3-5 jaar, Belasting, € 3.000 - € 5.000, Belastingadviseur, Noord-Brabant