Senior staff audit - zonder overwerken

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.
Functieomschrijving

In de functie van Senior Staff Audit ga jij je in een kleinschalige omgeving zonder overwerkcultuur bezig houden met uitdagende controleopdrachten (of delen ervan) op basis van het controleprogramma. Je signaleert afwijkingen, beoordeelt het cijfermatige gedeelte op vastgestelde risicio's en aandachtsgebieden en legt je bevindingen vast in een controledossier. Je stelt vervolgens interne en externe rapportages op voor de klant en bespreekt je volledige dossier met de verantwoordelijk accountant. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om je in rustigere periodes bezighouden met samenstelopdrachten. Een unieke combinatie die je niet vaak meer tegenkomt.


Functie-eisen

Jij komt in aanmerking voor deze vacature als je een paar jaar werkervaring hebt opgedaan in de controlepraktijk als assistent accountant ra / senior staff audit. Je bent loyaal, gedreven, klantgericht en zoekt diversiteit, commitment en een uitdagende werkomgeving in Brabant.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Senior Staff Audit.    
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacatures-assistent-accountant-ra.

Tags: senior staff audit, accountancy, assistent accountant RA, controlepraktijk, Nyenrode, Master, RA, vast, Brabant, Eindhoven, vacature, accountantskantoor.

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden

€ 3500,00 bruto per maand, exclusief vakantiegeld en emolumenten, afhankelijk van studie en werkervaring.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, HBO+, 1-3 jaar, Audit, € 3.000 - € 5.000, Assistent Accountant, Noord-Brabant