Assistent Accountant

Functieomschrijving

Ben jij een ondernemende Assistent Accountant die ook met klanten bezig wilt zijn? Bij deze functie doe je dat. Je gaat namelijk (financiële) administraties verzorgen van jouw klant en digitaliseren, dit gebeurt op kantoor of op locatie. Daarnaast adviseer jij jouw klant en onderhoud jij contact met hun. Samenstellen van jaarrekeningen, het maken van inkomens- en vermogensberekeningen en het verrichten van diverse aangiftes vallen ook onder jouw takenpakket.


Functie-eisen

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Ben jij de Assistent Accountant die wij zoeken? En herken jij je in het onderstaand profiel?

  • HBO Accountancy of Bedrijfseconomie behaald;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je bent jezelf, betrokken en nieuwsgierig;
  • Je functioneert zowel zelfstandig als in een team.

Solliciteer dan snel!

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Assistent Accountant.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en https://www.rousch.nl/vacature/assistent-accountant.

Tags: Assistent Accountant, Administrateur, MKB, Relatiebeheer, Regio ‘s Gravenzande, Klantcontact, Zelfstandig, Samenstel, Administratie en Advies.

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden

Jouw salaris start op €3.000,-. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring kan dit verschillen.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO, 5-10 jaar, Assistent Accountant, Financiele Administratie