Assistant Management Accountant

Ben jij klaar voor een internationaal avontuur? Wil jij aan de slag bij een snelgroeiende onderneming die zich inzet voor het welzijn van dieren? Dan gaat deze job je loopbaan flink versnellen. Bij Dechra in Bladel zoeken we een Assistant Management Accountant.

 

Dechra Pharmaceuticals Manufacturing te Bladel, NL heft een vacature voor een:

 

Assistant Management Accountant
(24 uur per week)


In wat voor bedrijf kom je terecht?
Wij zijn dus Dechra Bladel, onderdeel van een groot internationaal farmaceutisch concern. We hebben vestigingen in 24 landen in Europa en Noord-Amerika en investeren flink in nieuwe producten. Dechra is gespecialiseerd in medicijnen voor honden, katten, paarden, pluimvee, runderen, schapen, geiten en varkens. Wij zijn nu bezig met het verkrijgen van een vergunning van de Amerikaanse Federal Drug Administration (FDA) om diergeneesmiddelen in de VS op de markt te kunnen brengen. Met dat doel verbouwen we nu ons bedrijfspand in Bladel en zijn we bezig met het opzetten van nieuwe geavanceerde productielijnen en gloednieuwe state of the art laboratoria. Als Assistant Management Accountant ondersteun je de organisatie daarbij. 

Wat ga je doen?
Samen met de Financial Analyst biedt je ondersteuning aan het Reporting en Control team. Daarbij maak je rapportages voor financiële overzichten waarbij je op wekelijkse basis rapporteert. Je bent verantwoordelijk voor de Patty Cash en de creditcard processen en journaalposten. Daarbij ben je de contactpersoon voor de afdeling Finance in Nederland. 

Je neemt deel aan specifieke en adhoc projectgroepen om het Finance team te kunnen ondersteunen. Je levert maandelijks controle overzichten en analyses met onderbouwing voor diverse onderdelen ( Payables, Receivebles en Cash). 
Je verwerkt diverse zaken in Oracle voor zowel de kost als de verkoopprijzen. 

Wie ben je?

 • Je bent toe aan een nieuwe stap in je loopbaan en je wilt meer verantwoordelijkheid. Je wilt jezelf ontwikkelen en je netwerk uitbreiden in een internationale farmaceutische omgeving.
 • Je hebt tenminste HBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt sterke kennis op het geven van financiële analyses en het rapporteren op KPI’s.
 • Je hebt bij voorkeur kennis van een farmaceutische productie omgeving.
 • Je hebt minimaal vijf jaar ervaring in vergelijkbare functies.
 • Je hebt goede kennis van Oracle of een ander ERP systeem.
 • Je bent in staat om zelfstandig te werken en zelf je werkzaamheden te organiseren.
 • Je drukt je mondeling en schriftelijk goed uit, zowel in het Engels als in het Nederlands.
 • Je hebt vergevorderde ervaring met Microsoft Office-programma’s, vooral met Excel.
 • Je bent analytisch en je denkt in oplossingen.
 • Je bent servicegericht, kwaliteitsbewust en gewend om initiatief te nemen.
 • Je bent een prettige teamspeler, je bent sociaal en communiceert makkelijk en plezierig met je collega’s. Je kunt tegen een stootje. Je bent standvastig en stressbestendig.


Wat bieden wij jou?
Als Assistant Management Accountant bij Dechra Bladel draag je bij aan het welzijn van dieren. Dat is een prachtige taak: je werk doet er toe. Je zit in een divers team, met goedopgeleide collega’s: een evenwichtige mix van mannen en vrouwen. Je krijgt alle ruimte om persoonlijk te groeien, en dat in een internationale setting. Zo bouw je met deze baan aan een prachtig internationaal CV. 

Maar deze vacature biedt je nog veel meer moois.

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.
 • Een prima salaris.
 • Minstens 36,5 vakantiedagen.
 • 8% vakantietoeslag.
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling.
 • Een actieve personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Opleidingen en trainingen.


Hoe is het om hier te werken?
Dechra Bladel staat niet alleen bekend om de hoge kwaliteit van de medicijnen die we maken. We zijn ook een bedrijf met een fijne sfeer, waar korte lijntjes zijn, en meedenken gewaardeerd wordt. Wie hier werkt, wil niet meer weg. We helpen je om privé en werk goed te combineren met een ruim aantal vakantiedagen en soepele verlofregelingen. 

Kijk voor meer informatie over ons op: www.dechra.nl

Hoe ziet je baan eruit?
Je zult als onderdeel van het Finance team een accurate service verlenen binnen de verschillende Finance onderdelen. Daarbij verzorg je een correcte service en zul je op allerlei administratieve processen ondersteuning bieden. Te denken valt daarbij aan de inkoopprocessen, urencontrole en financiële analyses. 

Reageer nu!
Ben je geïnteresseerd in deze vacante positie? Wil je aan de slag als Assistant Management Accountant bij Dechra Bladel? Laat dan je CV en motivatiebrief achter op onze sollicitatiepagina ter attentie van Paul Puts, HR Business Partner. We reageren zo snel mogelijk. Wil je eerst meer informatie? Bel dan naar 0497 544 300 en vraag naar Paul Puts, HR Business Partner. 
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Trefwoorden: accountant, accountancy, assistent accountant, vacature Bladel, management assistant, hbo
 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Accountant, Bepaalde tijd, HBO+, Parttime, HBO, 5-10 jaar, Assistent Accountant, Financiele Administratie, Internationaal