Accountant AA - Nadruk op reviewen

Functieomschrijving

In de functie van Accountant zal de nadruk hier liggen op het reviewen van jaarrekeningen. Dit voor MKB ondernemers van gemiddelde tot grotere omvang. Daarnaast ben je zelf ook operationeel werkzaam en aanspreekpunt voor collega's en klanten.


Functie-eisen

Graag komen wij voor dit accountantskantoor (vestiging telt 25-30 medewerkers) in contact met een afgestudeerde Accountant. Iemand met de nodige accountancy ervaring, die vaktechnisch sterk is en een warm gevoel krijgt bij bovenstaande functie omschrijving.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor een Accountant.
Kijk voor meer vacatures op https://www.rousch.nl/vacatures-accountant-aa  

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Tags: accountant, Accountant-Administratieconsulent, accountancy, accountantskantoor, review, reviewer, Rousch, vacature, Oosterhout, West-Brabant.


Arbeidsvoorwaarden
  • Een mooie werkomgeving met ook veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief;
  • Een salarisindicatie, afhankelijk van kennis en ervaring, vanaf € 3.600 per maand tot ..;
  • Mogelijkheden tot verder volgen van cursussen / opleiding;
  • Op maat af te stemmen van overige secundaire arbeidsvoorwaarden.

Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO, € 3.000 - € 5.000, 5-10 jaar, Assistent Accountant, Financiele Administratie, Noord-Brabant