Senior Financieel Medewerker

Senior Financieel Medewerker
Den Haag, fulltime

Duijnstede Beheer BV is een familiebedrijf en opgericht door de heer Duijndam en gevestigd in Den Haag (Forepark). De organisatie houdt zich voornamelijk bezig met vastgoedmanagement, planontwikkeling en beheert een portefeuille bestaande uit commercieel vastgoed en woningen.
De organisatie bestaat uit 18 medewerkers en er heerst een pragmatische, positieve en recht-door-zee-werksfeer waarbij er op een prettige manier met elkaar wordt samengewerkt.

Om deze succesvolle organisatie verder te professionaliseren, zijn wij exclusief op zoek naar een Senior Financieel Medewerker die bij kan dragen aan stabiliteit en continuïteit bij Duijnstede Beheer BV.

Functie
Als Senior Financieel Medewerker ben je verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie (+/- 30 entiteiten) met ondersteuning van 1,5 fte waarbij je tevens processen doorziet en verbetert dan wel opnieuw inricht. Je zult een kritische en proactieve rol vervullen richting de directie waarbij je inzicht geeft in de cijfers, financiële rapportages voorbereidt en gevraagd echter ook ongevraagd advies geeft.

In deze positie coördineer en bewaak je o.a. de crediteuren- en debiteurenadministratie, controleer en verwerk je de bankoverzichten, controleer je ingeboekte facturen en zet je de betalingen klaar en maakt deze tevens over. Tevens verzorg je de aangifte omzetbelasting en verhuurderheffing.

Daarnaast draag je zorg voor het bijhouden en controleren van diverse onroerend goed zaken waaronder de huurdersadministratie, huurovereenkomsten, de huren en servicekosten. De vastgoedleningen en financieringen behoren eveneens tot je werkzaamheden.

Wij zoeken een Senior Financieel Medewerker met een hands-on-mentaliteit! Iemand die in staat is overzicht te creëren en te behouden; een persoon die denkt in eenvoud en oplossingen. De ideale kandidaat heeft ruime ervaring met het zelfstandig verzorgen van een financiële administratie. Daarnaast ben je loyaal, betrouwbaar en heb je een flexibele, zelfsturende en nuchtere ‘can do’ houding.

Functie-eisen

  • Een hbo-diploma Accountancy dan wel Bedrijfseconomie.
  • Drie tot zeven jaar ervaring in een vergelijkbare functie dan wel instaat om zelfstandig een financiële administratie te voeren (het is een pre als je kennis hebt van de vastgoedbranche in relatie tot het voeren van een vastgoedadministratie).
  • Een ambitieuze gesprekspartner die processen doorziet, verbetert, weet in te richten en duidelijke (stuur)cijfers oplevert.
  • De juiste kandidaat is pragmatisch, zelfstandig ingesteld, loyaal en beschikt over sociale en communicatieve vaardigheden welke passen in de directe/no-nonsense cultuur. Standvastigheid, integriteit, accuratesse en proactiviteit zijn voor deze functie belangrijke competenties.
  • Aantoonbare affiniteit met leidinggeven, motiveren en begeleiden van een klein team.
  • Je beschikt over uitstekende kennis van Excel en het is een pre als je het softwarepakket Informant machtig bent.
  • Affiniteit met het werken in een familiebedrijf dan wel DGA-constructie.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving Den Haag en fulltime beschikbaar.


Aanbod
Wij bieden je een mooie functie bij een groeiend MKB familiebedrijf in ontwikkeling, waarbij je, naast de verantwoordelijkheid voor de financiële administratie, een belangrijke rol speelt met betrekking tot de optimalisering en beheersing van de processen. Er wordt een marktconform salaris aangeboden met een max. van €52.000 bruto per jaar (inclusief vakantiegeld) afhankelijk van de ervaring.

Interesse?
De werving en selectie wordt verzorgd door BDO Interim & Recruitment. Jouw sollicitatie, voorzien van een op de functie toegesneden cv en motivatie, kan toegestuurd worden ten aanzien van de heer M. (Marijn) Schilder, vacaturenummer 274 via het online sollicitatieformulier. Je sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO, 3-5 jaar, 5-10 jaar, Corporate Finance, Utrecht, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Financieel Manager, Noord-Holland, Onroerend Goed